127 items total
Äggsnoppare, WMF
140 kr –5 %
Äggsnoppare, WMF
Lager (35 pcs)
132 kr
WM1882556030
Äggskärare, WMF
Äggskärare, WMF
Lager (16 pcs)
396 kr
WM0634306040
Elektrisk spiralisator CULT X, WMF
1 153 kr –6 %
1 082 kr
WM0416480011
Mandolinskärare TOP TOOLS, WMF
1 058 kr
WM0686106040
Avokadoverktyg DUO, Joseph Joseph
157 kr
JS80009
Degskrapa 11 cm, smidig, de Buyer
196 kr –36 %
125 kr
DB330211N
Fint rivjärn MASTER, handtag i valnöt, Microplane MI43304
Mandolinskärare REVOLUTION, de Buyer
3 846 kr –36 %
2 448 kr
DB201201
Up
More products

Riv och skivare – det bästa sättet att skiva och skära dina frukter och grönsaker

Vilka är fördelarna med rivjärn och skärmaskiner i köket?

Rivjärn och skivare hjälper dig att skära dina grönsaker i små och jämna bitar snabbare och enklare. Därför är de mycket användbara för att göra alla typer av sallader och grönsaksrätter.

Vad är skillnaden mellan att strimla och riva grönsaker?

"Rivning" och "strimling" används ofta omväxlande men är två olika men relaterade processer. Att strimla något är att skära det i tunna remsor med en manuell eller elektrisk dokumentförstörare. Rivning, å andra sidan, är processen att reducera mat till korta, smulliknande fragment.

Vilka typer av rivjärn och skärmaskiner hittar du i Kulina?

Kulina erbjuder ett urval av olika rivjärn och skärmaskiner för kök som passar både för grönsaker och frukt. Alla våra produkter är högkvalitativa köksredskap från pålitliga märken som Microplane (ett märke specialiserat på rivjärn som ofta väljs ut av de bästa kockarna), WMF och Joseph Joseph så att du kan vara säker på att våra rivjärn kommer att stanna kvar med dig i evigheter.

I Kulina hittar du:

Vilka rivjärn använder kockar?

Ett av de rivjärn som oftast används av elitkockar är rivjärn av märket Microplane. Varumärket är känt för sina rivjärn och Zesters - fina rivjärn perfekta för ingefära, vitlök och citronskal.

Du kan också titta igenom vår samling av matberedare och elektriska mathackare och rivare, som du kan använda för större mängder grönsaker och mer kulinariska uppgifter än att riva.