Äggskärare

4 items total
Äggskärare, WMF
Äggskärare, WMF
Lager (20 pcs)
396 kr
WM0634306040
Äggsnoppare, WMF
Äggsnoppare, WMF
Lager (23 pcs)
132 kr
WM1882556030
Äggseparator GOOD GRIPS 8 cm, vit, plast, OXO OXO1147780
Äggskärare INGENIO K2073514, Tefal
176 kr
TEFK2073514

Äggskärare – ha ditt ägg jämnt och perfekt skivat

Vad är en äggskärare?

En äggskärare är ett kulinariskt verktyg som används för att skära skalade, hårdkokta ägg snabbt och jämnt i jämna skivor. Vanligtvis består den av en ram gjord av plast, rostfritt stål eller metall med flera trådblad som vanligtvis pressas mot ett ägg. För snabb, perfekt och praktisk äggkokning, kolla en av WMF:s elektriska äggkokare och skiva sedan din perfekt kokta ee med en äggskärare!

Vilka är de främsta fördelarna med att äga en äggskärare?

Tidsbesparande är en av de viktigaste fördelarna med att använda en äggskärare. Det är betydligt snabbare än att använda en kniv för att skära igenom ett hårdkokt ägg snabbt och enkelt på bara några sekunder. Om du har bråttom eller behöver förbereda många äggrätter, kommer detta verktyg att vara väldigt praktiskt.

Att använda en äggskärare säkerställer också att alla skivor är enhetliga, vilket är en fantastisk fördel. Detta är avgörande för recept som äggsallad och smörgåsar, särskilt om du serverar ägg till dina gäster. En äggskärare ser till att varje bit har samma storlek, vilket ser bra ut på en tallrik.

Äggskärare är också otroligt enkla att använda och lätta att rengöra. Vem som helst kan använda dem eftersom de är säkra, enkla att använda och inte kräver några specifika kunskaper eller färdigheter.

Vad mer kan du skära med en äggskärare?

Huvudsyftet med en äggskärare är att skära kokta ägg i skivor. Det finns dock några andra applikationer för denna köksapparat.

Förutom ägg kan mjuka livsmedel som svamp, jordgubbar, kiwi och avokado också skivas med en äggskärare. Se till att maten passar exakt i äggkammaren.

Blåbär, hallon och körsbärstomater är också exempel på frukt och grönsaker som kan mosas med en äggskärare. Sätt bara in föremålet i skivaren och tryck ner tråden för att skiva maten.

Om det finns tillfällen då du föredrar att få ditt ägg serverat helt i stället för hackat, bör du kolla in vår samling av äggställen för elegant serverad frukost.

I Kulina förser vi dig med ett urval av äggskärare av hög kvalitet från välkända tillverkare som WMF.