355 items total
Provsmakningsset med 4 vinglas VELOCE Riedel
New
1 359 kr
RD5330471
Vitvinsglas STYLE, set i 4 delar, 440 ml, Spiegelau SP4670182
Glas HIGHLAND, set om 12, klart, Nachtmann
New
903 kr
NM101754
Glas Loire Sommeliers Riedel
Outlet
1 023 kr –25 %
767 kr
RD440033
Glas med kanna NOBLESSE, set i 5, klar, Nachtmann
New
NM102387
Glas NOBLESSE, set med 18 st, klar, Nachtmann
New
1 204 kr
NM101764
Up
More products

Glasögon – Ta en ren, genomskinlig klunk av din drink

Glasögon - smycken till ditt bord

Vi använder glasögon dagligen, så de måste vara både hållbara och användbara. Glasögon finns i en mängd olika storlekar, former och stilar, så det kan vara svårt att välja den perfekta glasuppsättningen för dig.

Alla våra dricksglas har härlig design och lättskötta funktioner. Vi har det du behöver, oavsett om du letar efter tumlare eller alkoholglas, glasögon för att imponera dina besökare eller för dagliga behov. Du kan också bläddra igenom vår samling av plastglas för att göra din picknick mer avslappnad och te- och kaffeglas om du vill beundra färgen på din favoritdryck.

Hur tar jag hand om mina glasvaror?

En av huvudproblemen, oavsett om dina glasögon tvättas för hand eller i diskmaskin, är tvålskum och vattenfläckar. Glasvaror utvecklar ofta vattenfläckar när de får torka naturligt, och kvaliteten på din dryck försämras av tvålskum.

Torka alltid glaset torrt med en mjuk trasa som inte lämnar ludd på glaset. För att undvika ränder på det rena glaset, slå in det i en mikrofiberhandduk medan du torkar det torrt med det andra.

Vilken typ av glasögon kan man köpa i Kulina?

  • Vinglas

Med vårt otroliga urval av vinglaskan du njuta av ditt vin på rätt sätt. Vårt snygga sortiment har allt du behöver, oavsett om du vill underhålla gäster eller varva ner i slutet av dagen.

  • Ölglas

Ölglas har utvecklats till saker som gör mer än att bara innehålla din öl; vissa arbetar till och med för att förbättra doften, behålla huvudet och förhindra att dina händer värms upp. De kommer att förbättra din övergripande öldricksupplevelse och hjälpa dig att se ölets färg och renhet. De är också en stor present till en ölälskare.

  • Cocktailglas

Med vårt urval av cocktailglaskan vi tillgodose dina önskemål om en torr eller våt cocktail. De är idealiska för att skaka saker eftersom de har mer utrymme för is.

  • Vattenglas

Förutom vanliga vattenglaserbjuder vi några mer utsmyckade vattenglas som kan användas i en mer formell atmosfär eller färgglada glas som är perfekta för moderna interiörer eller din terrass.

  • Whiskyglas

Whiskyglas är glas med bred kant och rejäl botten som är idealiska för whisky med eller utan is. De är också perfekta för att blanda gin och tonic och vissa andra alkoholhaltiga drycker.

Du hittar även andra sorters glas här, inklusive snapsglas , champagneglas, spritglasoch drinkglas, tillverkade av så välkända varumärken som Riedel, Nachtmann, Eva Solo eller Blomus.