Organiserare för bestick

18 items total
Bestickbricka DRAWER STORE, bambu, Joseph Joseph JS85170
Bestickbricka DRAWERSTORE L, grå, Joseph Joseph JS85152
Bestickbricka RIO 31,8 cm, naturlig ökensand, Koziol KOZ7210700
Bestickförvaring 35 x 30 x 7 cm, trä, Continenta CONT30741
Besticklåda DRAWERSTORE, vit/grön, Joseph Joseph JS85128
Knivförvaring, för 5 knivar, trä, Continenta CONT30518
Lådförvaring DRAWER STORE, grå Joseph Joseph JS85127

Bestickorganisatörer – ett måste för en perfekt köksorganisation

Vad är bestickorganisatörer?

Bestickorganisatorer är tillbehör som håller bestick och redskap snyggt staplade och lättillgängliga. De finns i en mängd olika former och storlekar, allt från små brickor till större lådor, och är byggda av en mängd olika material som plast och trä.

Bestickorganisatörer inkluderar ofta olika fack eller slitsar för varje typ av bestick, vilket gör att de inte vrids eller blandas ihop. Detta hjälper dig inte bara att snabbt identifiera verktyget du behöver, utan det skyddar också besticken från skador.

Du kan hålla alla dina bestick perfekt organiserade med en bestickarrangör, vilket gör måltidsberedning och dukning till ett nöje. I Kulina har vi produkter från de bästa märkena, som Joseph Joseph och Continenta. Och om du letar efter en organisatör för dina köksredskap, kolla vårt utbud av köksarrangörer.

Vad är det för tillbehör som kan förvaras i en bestickarrangör och bestickslådor?

Bestickarrangörer är avsedda att hålla en rad köksutrustning, inklusive följande:

  • Knivar: En bestickarrangör kan separera olika typer av knivar, till exempel kockknivar, brödknivar eller japanska knivar skydda sina blad från att bli trubbiga. Du kan också förvara dina knivar i ett knivblock eller på ett knivställ.
  • Bordsknivar, skedar och gafflar: Bestickorganisatörer erbjuder ofta separata fack för knivar, skedar, gafflar och teskedar för enkel åtkomst och organisering.
  • Större serveringsskedar eller gafflar såväl som alla andra typer av servigbestickkan också placeras i en bestickhållare för att hålla dem ordnade och lättillgängliga.
  • Köksredskap: Bestickorganisatörer kan också hålla mindre kulinariska verktyg som spatlar, slevaroch tång.
  • Måttskedar och muggar: Mätskedar och muggar kan enkelt placeras i en bestickhållare, så att de snabbt är tillgängliga vid behov.
  • Korkskruvar, flasköppnare och andra bartenderverktyg: bartenderverktyg, flasköppnare och korkskruvar kan också förvaras i en bestickorganisator, vilket gör dem lätta att hitta när du behöver öppna en flaska vin eller öl.
  • Sugrör och omrörare: Om du ofta använder sugrör eller stångskedar och omrörarekan du hålla ordning på dem om du förvarar dem i en bestickarrangör.