SMEG

Smeg betyder ikonisk design i ditt kök men också högkvalitativa, banbrytande teknologier och köksmaskiner som kommer att förändra din inställning till matlagning. Sedan nu kommer matlagning att vara ett nöje och en fest av smaker!
94 items total
Brödrost 50'S STYLE TSF01UJEU, brittisk flagga, Smeg SMETSF01UJEU
Brödrost TSF01GOEU, 2 skivor, guld, Smeg
2 395 kr
SMETSF01GOEU
Elektrisk vattenkokare KLF03GOEU 1,7 l, guld, Smeg SMEKLF03GOEU
Elektrisk vattenkokare KLF03SSEU 1,7 l, krom, Smeg SMEKLF03SSEU
Elektrisk vattenkokare KLF03WHEU 1,7 l, vit, Smeg SMEKLF03WHEU
Hushållsassistent SMF03BLEU svart, Smeg
6 969 kr
SMESMF03BLEU
Hushållsassistent SMF03RDEU röd, Smeg
6 969 kr
SMESMF03RDEU
Kaffemaskin med spak ECF01WHEU, vit, Smeg
4 441 kr
SMEECF01WHEU
Kaffebryggare 50'S STYLE DCF02RDEU, röd, Smeg
2 395 kr
SMEDCF02RDEU
Automatisk kaffemaskin 50'S STYLE BCC02GMEU, smaragdgrön, Smeg SMEBCC02EGMEU
Automatisk kaffemaskin BCC01RDMEU, matt röd, Smeg SMEBCC01RDMEU
Automatisk kaffemaskin BCC01TPMEU, matt taupe, Smeg SMEBCC01TPMEU
Bakvispfäste för hushållsassistent SMFB02, Smeg SMESMFB02
Brödrost 50'S STYLE TSF01RGEU, roséguld, Smeg
2 395 kr
SMETSF01RGEU
Brödrost TSF01BLEU, 2 skivor, svart, Smeg
2 034 kr
SMETSF01BLEU
Brödrost TSF01BLMEU, 2 skivor, mattsvart, Smeg
2 395 kr
SMETSF01BLMEU
Brödrost TSF01CREU, 2 skivor, gräddfärgad, Smeg SMETSF01CREU
Brödrost TSF01GREU, 2 skivor, grå, Smeg
2 034 kr
SMETSF01GREU
Brödrost TSF01CHMEU, 2 skivor, matt guld, Smeg
2 395 kr
SMETSF01CHMEU
Up
More products

Smeg – färg, design och teknik

Smeg, helitaliensk tillverkare av hushållsapparater

Smeg är ett italienskt företag grundat 1948 och baserat i Guastalla. Namnet står för "Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla" som kan översättas som "en emaljeringsfabrik i byn Guastalla i provinsen Emilia i norra Italien." Det är känt för sina innovativa hushållsapparater för hushållsbruk, som är lätta att känna igen på grund av sin enastående design, färger och känsla. Smeg är en symbol för excellens under tecknet Made in Italy och har 5 toppmoderna produktionsanläggningar i Italien där alla produkter genomgår strikta kvalitetskontrolltester för att säkerställa maximal tillförlitlighet hos dess apparater .

Smegs uppdrag och vision

Smeg lägger stor vikt vid kvalitet och fokuserar på energibesparing samtidigt som den svarar mot behoven hos modern livsstil. Smeg vill att deras produkter inte bara ska vara hållbara utan också användarvänliga , så varje enskild Smeg-apparat erbjuder maximal enkelhet och funktionalitet som svarar mot moderna användares förväntningar.

Men det finns också något mer om Smeg. Det är stilen som är tänkt att göra livet i köket, laga mat och tillaga din mat så trevlig och vacker som möjligt.

Smeg designers och samarbeten

I sitt sökande efter skönhet och stil är Smeg samarbetspartner med många världsberömda arkitekter och designers som Guido Canali, Mario Bellini, Studio Piano Design, Marc Newson, Giancarlo Candeago.

Smeg är välkänt för sin kollektion i 50-talsstil med nostalgisk, varm retrodesign (som du kan se i nästan alla inredningstidningar) men också för mycket mer modiga och färgstarka kollektioner – som kollektionen Sicily is my love skapad i samarbete med Matteo Bazzicalupo och Raffaella Mangiarotti från djupdesign och omisskännlig kreativitet av Dolce&Gabbana. Samlingen av brödrostar, juicepressar, vattenkokare, mixers och mixers kännetecknades av livfulla dekorationer av gyllengula citroner, citrusfrukter, prickly pears och klarröda körsbär, som är typiska sicilianska dekorationer. Du kan också se det i Pedro Almodovars film "Pain and glory" med Antonio Banderas och Penelope Cruz.

Smegs mest populära produkter i Kulina

Kulinas kunder älskar alla små köksmaskiner som erbjuds av Smeg som brödrostar, vattenkokare, citrusjuicer, kaffekvarnar och kaffebryggare. Du kan investera i hela kollektionen så att din köksbänk ser supersnygg ut eller köpa en eller två vitvaror som blir en iögonfallande detalj i ditt kök – lika snygg som praktisk.

Det verkar som om Smeg är gjord för utmärkt, långsam och välsmakande frukost, som kommer att göra din dag! Vintage-utseendet på dess produkter och fantastiska färger kommer att matcha många moderna interiörer - klassisk, retro, eklektisk eller modern.