Fissler

Fissler står för grytor och fat av högsta kvalitet tillverkade i Tyskland. Deras enkelhet och funktionalitet går hand i hand med teknik och modern design för dem som värdesätter pålitlighet.
231 items total
Grytlock ORIGINAL PRO COLLECTION 16 cm, Fissler FS08310616600
Grytlock ORIGINAL PROFI COLLECTION 16 cm, metall, Fissler FS83104166000
Ånggryta ORIGINAL-PROFI COLLECTION 24 cm, Fissler FS84788240000
Ånggryta ORIGINAL-PROFI COLLECTION 28 cm, Fissler FS84788280000
Åtdragningsskruv för VITAQUICK tryckkokare, Fissler FS600000007340
Ersättningshandtag för VITAQUICK grytlock, Fissler FS60000011770
Extra handtag för VITAVIT EDITION tryckkokare 22 cm, Fissler FS63030002840
Extra handtag PROTECT AUX för kastruller 24-28 cm, Fissler FS175103006300
Grillpanna CENIT 28 cm, Fissler
1 144 kr
FS45601281000
Grönsaksskalare, rostfritt stål, Fissler
253 kr
FS00104001000
Up
More products

Fissler – varumärket tillverkat i Tyskland

Fissler, ett riktigt tyskt företag grundat 1845 av Carl Fissler, är en av de ledande tillverkarna av stekpannor och wokar, kastruller, tryckkokare, knivar och olika köksredskap och tillbehör. Det är känt för sin kvalitet och höga standarder samt hållbarheten hos sina produkter som är "made in Germany" och "made to last".

Men Fissler:s historia har inte börjat med kastruller eller kastruller. Allt började med introduktionen av Gulaschkanonen, ett mobilt fältkök. På 1920-talet erbjöds de första aluminiumpannorna för elektriska spisar av Fissler och 1953 introducerades den första tryckkokaren med säkerhetsventil i flera steg och den patenterade "tematiska" basen, vilket gjorde att tryckkokare säker för hemmabruk. Flerstegssäkerhetssystemet används fram till idag med patenterad teknik som kontinuerligt utvecklas.

Fissler. Gjord för det som betyder något – varumärkets värderingar, mission och vision

Fisslers värderingar är enkla och de är: glädje, ansvar, hantverk och uppskattning.

Nöje, för matlagning ska inte bara vara en hushållssyssla till. Det bör och kan göras med passion och nöje och väldesignade, hållbara, effektiva och snygga köksredskap kan låta dig känna kärlek till matlagning från första gången du använder dem.

Fissler känner sig ansvarig för vår miljö och designar och utvecklar på ett ansvarsfullt sätt produkter som är gjorda för att hålla. Fissler:s kastruller och kastruller tillverkas också på ett hållbart sätt med reservdelar tillgängliga så att mindre avfall skapas och för att deras produkter ska kunna följa dig i många år framöver.

Fissler företaget grundades 1845 och sedan dess har det byggt upp ett unikt kunnande och expertis inom tillverkning av förstklassiga och hållbara köksredskap. Tack vare den unika kombinationen av ledande teknik, hantverk och förstklassiga material följer Fisslers kokkärl, kokkärl, tryckkokare och redskap de högsta kraven på precision och kvalitet.

Fissler uppskattar ingredienserna, kocken, din tid, färdigheter och passion för matlagning. Varumärket ser matlagning som i grunden mänsklig och det är därför det strävar efter att främja individuella matlagningsbehov.

Fissler produkter – vad är så speciellt med dem?

Alla grytor och kastruller i Fissler har en bottenplatta med heltäckande spis, vilket innebär att de kan användas på alla typer av spisar utan att bli skeva eller försämra. Fissler erbjuder också CookStar Induction Pro-serien, dedikerad till induktionsspisar, som använder elektromagnetisk teknik för att värma kastruller och kastruller utan att vara varma vid beröring. Leta efter dina perfekta krukor här.

Alla tryckkokare med Fissler har ett säkerhetssystem med patenterad teknik och uppfyller strikta kvalitets- och säkerhetsriktlinjer. För att garantera säkerhet och hög kvalitet genomgår varje tryckkokare Fissler en manuell "100%-kontroll" innan den lämnar Fissler-fabriken i Rheinland-Pfalz (kom du ihåg? Fissler är varumärket "made in Germany").

Den prisbelönta Vitavit® Premium tryckkokaren minskar tillagningstiden med upp till 70 % jämfört med en konventionell kastrull, vilket ger energibesparingar på upp till 50 %! Du kan kolla vårt utbud av tryckkokare här.

Fissler erbjuder högsta kvalitet, modern design och hållbarhet som sparar tid och pengar.