Flaskkylare

12 items total
Ishink FROID 22 cm, silver, rostfritt stål, Philippi
New
PHP202027
Barsked 36 cm, rostfritt stål, Alessi
362 kr
ALGIA29
Flaskkylare för PICK-UP sidobord, grå, Alessi ALJW02CONT
Flaskkylare med stativ, Leopold Vienna
1 360 kr
LV223003
Champagnekylare GRAND CRU 33 cm, Rosendahl
1 023 kr
RSD18733
Champagnekylare NOBLESSE, Nachtmann
783 kr
NM102385
Champagnekylare, dubbelväggig, Leopold Vienna LV223000
Champagnekylare, dubbelväggig, svart, Leopold Vienna LV223005
Vinflaskkylare AMBIENTE, WMF
1 203 kr
WM0415400011
Vinflaskkylare, Leopold Vienna
662 kr
LV213000
Vinkaraff COOL 750 ml, Eva Solo
1 444 kr
ES567473

Flaskkylare – håll dina champagneflaskor svala!

Vad är en flaskkylare?

Flaskkylare håller sitt inre – och innehållet kallare än omgivningen tack vare sina isolerande egenskaper eller isbitar placerade inuti behållaren. Kylarens isolering fungerar som en solid barriär mot den yttre temperaturen, och isen håller flaskorna kalla längre. För att hålla din flaska kyld och elegant har Kulina ett fantastiskt urval av flaskkylare från kända tillverkare som Rosendahl, Philippioch WMF.

Hur serverar man vin eller champagne med en flaskkylare?

  • se till att du placerar din vin- eller champagneflaska i kylen eller kylskåpet först. Ju kallaste flaskan är när du lägger den i flaskkylaren, desto längre håller den temperaturen.
  • när du är redo att servera champagnen, placera flaskan i kylen
  • om det finns tillräckligt med utrymme i behållaren, lägg till isbitar

Vilka typer av flaskkylare finns tillgängliga i Kulina?

Kulinas flaskkylare finns i en mängd olika former, mönster, storlekar, former och till och med material, allt från kylare som är gjorda speciellt för att servera en enda flaska vin till kylare som rymmer flera flaskor av vin, prosecco eller champagne.

Beroende på avsedd användning kan vinkylare vara enkla bordsbehållare eller fristående flaskkylare som du ofta möter på en restaurang.

Materialen som används för flaskkylare inkluderar rostfritt stål, plast, kisel eller glas. Dessa material har sina egenskaper och fördelar som framhålls nedan:

Rostfritt stål: materialet har goda isoleringsegenskaper och är resistent mot rost och fläckar. Detta material gör också rengöring och underhåll väldigt enkelt.

Plast: Jämfört med de flesta andra flaskylare är plastkylare lättare i vikt. De är ofta inte lika dyra och kommer vanligtvis att vara dubbelväggiga för att hålla flaskans kyliga temperatur. De kan också ha intressanta former och färger.

Kolla även vårt urval av andra produkter för en elegant servering alkohol som vinkaraffer, ishinkar, kubformar och resekylare för en mer sofistikerad cocktailupplevelse.