Ishinkar

4 items total
Ishink ALIR, mässing, House Doctor
759 kr
HD211290801
Ishink Grand Cru 16 cm, rostfritt stål, Rosendahl RSD18744
Ishink ISBOX 16 cm, med istång, Eva Solo
1 155 kr
ES567716
Isskopa ARNE JACOBSEN 1 l, silver, Stelton
3 358 kr
SN051

Ishinkar – för uppfriskande drycker

Vad är ishinkar och vad används de till?

En ishink är en behållare utformad för att hålla is. Den finns i en mängd olika former och mönster och är vanligtvis tillverkad av rostfritt stål. Isen används för att hålla drycker kylda och uppfriskande.

Ishinkar används ofta vid evenemang, sammankomster och fester där drycker tillhandahålls, men de kan också användas privat hemma. En ishinks primära funktion är att hålla isen kall, på grund av dubbla väggar som fördubblar den tid den kan hålla isen. Is kommer att hållas fryst i många timmar, dubbelväggstekniken säkerställer att den inte svettas.

Vid Kulina har vi ishinkar av hög kaliber och effektivitet från pålitliga tillverkare som Eva Sola, House Doctoroch Stelton. Dessa hinkar kommer ofta tillsammans med (eller kan användas med) istång för att plocka upp is från hinken. Du kan också behöva några iskubsformar för att förbereda is, som du också hittar i Kulina.

Vilka drycker serveras bäst med is?

Beroende på säsong, väder och recept behöver du helt enkelt servera drinkar med is. Nedan hittar du några drycker som säkert kommer att ha nytta av att serveras på is:

  • Vatten: En varm dag kan det göra det mer återfuktande och behagligt om du lägger till is i vattnet.
  • Soda: Det är idealiskt att servera kolsyrade drycker som läsk eller kolsyrat vatten kallt och med is eftersom kombinationen kan förhöja deras smak och kolsyra.
  • Öl: I vissa länder, särskilt de med varma temperaturer, kommer lätta öl som lager eller pilsner ofta med is.
  • Vin: Vitt vin och rosé serveras ofta kallt, och tillsats av is kan hjälpa till att hålla rätt serveringstemperatur.
  • Cocktails: Många cocktails, inklusive margaritas, mojitos och daiquiris, serveras vanligtvis med is. Is kan balansera smaken genom att minska alkoholens styrka.

I allmänhet är drycker som vanligtvis dricks kalla och drar nytta av isens kylande effekt de idealiska att servera med is.

Du bör också titta på våra flaskkylare, shakersoch korkskruvar för en sömlös barupplevelse. För idéer om vad du kan ge en vän eller kollega som tycker om att dricka vin, gå igenom våra presentidéer för vinälskare.