Kaffemaskiner för kapslar

1 items total
Resekaffebryggare AESP-312, Akai
2 456 kr
AKAESP312

Pod kaffemaskin – vakna upp till den godaste koppen varje dag

Vad är en kaffemaskin?

En kaffekapselmaskin är ett bekvämt alternativ om du vill göra kaffe hemma men letar efter ett snabbare och enklare alternativ till en manuell kaffemaskin.

De är ett utmärkt val för alla kaffeentusiaster; allt du behöver göra är att välja en kaffekapsel från din kapselbehållare, skjuta upp den, tryck på en knapp och luta dig tillbaka medan den automatiskt brygger och serverar en espresso åt dig.

På Kulina erbjuder vi en samling kaffekapselmaskiner från välrenommerade företag i en mängd olika färger och stilar designade för att passa din smak.

Vad är skillnaden mellan snabbkaffe och kaffekapslar?

En kaffekapsel skiljer sig från snabbkaffe, trots flera likheter som kan leda till att du kommer till en snabb slutsats.

Du kan göra snabbkaffe när kaffebönorna har malts till ett pulver. Men när det gäller kaffekapslar behöver du fortfarande förpacka dem som en enda portion även efter att den pulveriserade formen har förberetts. Med snabbkaffe är allt du behöver göra att kombinera dina kaffemalda bönor med varmt vatten för att göra kaffe. Till kaffekapslar kan du tillsätta varmt vatten från en vattenkokare eller en maskin.

Hur kan jag ta hand om min kaffemaskin på rätt sätt?

En av de enklaste kaffebryggarna att underhålla är kaffekapseltypen, vilket gör den till ett fantastiskt val för en hektisk livsstil. Även om de är lätta att ta hand om kommer flera viktiga underhållsprocedurer att garantera att du får bästa resultat:

Ett av de mest avgörande och effektiva sätten att underhålla din kaffemaskin är avkalkning. Alla kaffebryggare tenderar att samla på sig ett lager av kalcium eller kalk, ungefär som en vattenkokare, vilket kan sänka kvaliteten på ditt kaffe.

  • Kontrollera droppbrickan på din maskin dagligen och töm eventuell vätska för att minska risken för spill.
  • Du får också tvättmedelsfyllda, speciellt formulerade kafferengöringskapslar för att noggrant rengöra insidan av din maskin.

Om du är en kaffeälskare kan du även kolla in andra produkter som är tillgängliga på Kulina, som kaffeförvaringsbehållare, kaffekvarnaroch kaffemaskiner