Philippi

Philippi har en present till dig! Faktiskt en massa presenter, personliga tillbehör och prylar till dig och dina nära och kära. Unna dem och dig själv med lite design!
224 items total
Lykta LIGHTHOUSE 75 cm, Philippi
Outlet
2 402 kr –13 %
2 081 kr
PHP123178
Sedelklämma THREESOME 6 cm, silver, Philippi PHP193308
Vas DECADE 30 cm, klar, Philippi
1 258 kr
PHP123053
Up
More products

Philippi - fantastiska personliga presenter och minimalistiska heminredningstillbehör

Philippi är ett varumärke som har fått ett erkännande för sin stilfulla och moderna design inom kategorin heminredning och personliga presenter. Varumärkets mission är att skapa produkter som inte bara är funktionella utan också estetiskt tilltalande, så att kunderna kan njuta av dem i många år framöver.

Stilen på Philippi produkter kan beskrivas som modern och minimalistisk, med tydliga linjer och enkla former som lämpar sig för en mängd olika inredningsstilar. Varumärkets användning av material som stål och glas skapar en elegant och polerad look som tilltalar dem som uppskattar kvalitetshantverk och design.

Philippis produktsortiment

Philippis produktsortiment omfattar ett brett utbud av artiklar för både hemmet och personligt bruk. Katalogen innehåller:

  • heminredningsartiklar – vaser, ljushållare, tavelramar, dörrstoppare
  • matbordsbitar - fruktskålar, serveringsfat, snackskålar, vattenkaraffer, etageres, ostknivsset, servettringar
  • kök och te- och kaffetillbehör - gräddkanna, kaffebryggare, salt- och pepparskakare,
  • tillbehör till hemmabaren – vinställ, flasköppnare,
  • trädgårdstillbehör – eldgropar, trädgårdsfacklor, lyktor
  • personliga presenter – kreativa presenter som är både attraktiva och praktiska, som smyckeskrin, visitkortshållare, nyckelringar, spel, tillbehör till hemmakontoret.

En av anledningarna till att människor tycker att Philippi-produkter är attraktiva beror på varumärkets engagemang för kvalitet. Varje produkt är tillverkad med känsla för detaljer och designad för att vara både vacker och funktionell. Dessutom använder Philippi hållbara material när det är möjligt, vilket tilltalar dem som värdesätter miljövänliga varumärken.

Philippi - en perfekt passform för moderna interiörer

Philippi-produkter passar utmärkt för moderna och minimalistiska interiörer, där rena linjer och enkla former betonas. Varumärkets användning av stål och glas gör deras produkter till ett utmärkt val för dem som gillar den moderna, minimalistiska och industriella inredningen, medan deras eleganta och polerade utseende fungerar bra i moderna miljöer.

Sammantaget är Philippi ett varumärke som erbjuder snygga och högkvalitativa produkter som är både funktionella och estetiskt tilltalande. Med sitt engagemang för hållbarhet och tidlös design är det inte konstigt att så många människor dras till deras produkter. Oavsett om du vill inreda ditt hem eller hitta den perfekta presenten till någon speciell, har Philippi något att erbjuda.