Kosmetiska speglar

25 items total
Bordsspegel 28,3 cm, med bricka, vit, Brabantia BRAB280726
Bordsspegel TOILETPAPER DRILL 17,5 x 23 cm, Seletti SLT17103
Bordsspegel TOILETPAPER SHIT 17,5 x 23 cm, Seletti SLT17104
Fickspegel RONDO 5 cm, silver, Philippi
324 kr
PHP193124
Sminkspegel ALONA 20 cm, svart, rostfritt stål, Zack ZACK40142
Sminkspegel AVIO 16 cm, polerad, rostfritt stål, Zack ZACK40075
Sminkspegel LINEA 18 cm, polerad, rostfritt stål, Zack ZACK40045
Sminkspegel MODO LED, 5X förstoring, svart, Blomus BM66350
Sminkspegel MODO, svart , Blomus
982 kr
BM69085
Sminkspegel RENEW mjuk beige, Brabantia
456 kr
BRAB223488
Sminkspegel SONO, gräddvit, Blomus
589 kr
BM69162
Sminkspegel SONO, ljusgrå, Blomus
589 kr
BM69163
Sminkspegel SONO, mörkgrå, Blomus
589 kr
BM69160
Sminkspegel SONO, svart, Blomus
589 kr
BM66280
Sminkspegel SONO, vit, Blomus
589 kr
BM66279
Sminkspegel VISTA 29 cm, 5X förstoring, Blomus BM68948
Up
More products

Sminkspeglar – ett perfekt verktyg för en perfekt look

Vad är kosmetiska speglar?

Kosmetiska speglar, vanligtvis kallade sminkspeglar eller sminkspeglar, är speglar som skapats speciellt för att göra applicering av kosmetika och andra personliga skötseluppgifter enklare och mer exakt.

Vissa av våra speglar har LED ljus för att hjälpa dig att se ditt ansikte tydligare och applicera kosmetika och andra föremål noggrant.

Våra kosmetiska speglar finns i en mängd olika storlekar, former och utföranden och kan monteras på en vägg eller spegel eller helt enkelt placeras på en hylla, badrumsskiva eller låda. Dessa speglar har valts noggrant från kända producenter som Blomus, Brabantiaoch Seletti.

Vad är förstorande kosmetiska speglar?

Förstorande kosmetiska speglar, även kända som sminkspeglar, är specialiserade speglar som är designade för att ge en mer detaljerad och närbild av ansiktet. Dessa speglar är vanligtvis mindre än vanliga speglar och har en förstoringslins som kan variera från 5x till 15x eller mer, beroende på den specifika modellen.

Förstorande kosmetiska speglar är särskilt användbara för att applicera smink, pincett på ögonbrynen och utföra andra skötseluppgifter som kräver en hög grad av precision. De kan också vara till hjälp för personer med synnedsättning eller för alla som vill ha en mer detaljerad bild av sin hud.

Vissa kosmetiska förstoringsspeglar kommer med inbyggd belysning, till exempel LED-ljus, för att ge en stark, naturlig belysning som kan efterlikna naturligt dagsljus. Detta kan vara särskilt användbart för att lägga smink, eftersom det låter dig se hur din makeup kommer att se ut under olika ljusförhållanden.

Förstorande kosmetiska speglar finns i en mängd olika storlekar och stilar, inklusive handhållna speglar, bordsspeglar och väggmonterade speglar. De kan tillverkas av en mängd olika material, som plast, metall och glas, och kan vara batteridrivna eller plug-in.

Vilka typer av kosmetiska speglar finns tillgängliga på Kulina?

På Kulina kan du välja bland ett brett utbud av kosmetiska speglar som är framtagna för att möta dina specifika behov. Det finns flera möjliga typer, inklusive:

  • Bordsspeglar: Dessa är den mest populära typen av sminkspegel och är designade för att sitta på ett bord eller en smink. De kan justeras till olika vinklar och har en mängd olika storlekar och förstoringar.
  • Väggmonterade kosmetiska speglar: Den här typen av speglar är ett idealiskt alternativ om du inte har mycket bänkutrymme eftersom de är gjorda för att hängas på en vägg. De kan vara fasta eller justerbara och finns i en mängd olika storlekar.
  • Kompakta speglar: Dessa är små, transportabla speglar som är idealiska för bättringar när du är på väg. På ena sidan har de vanligtvis en standardspegel och på den andra en förstoringsspegel.
  • Belysta kosmetiska speglar i LED: Dessa speglar har intern belysning som ger den bästa belysningen för att göra kosmetika. De kan vara eldrivna eller batteridrivna.
  • Sminkspegel med sugkoppar: Dessa speglar har sugkoppar som kan användas för att fästa dem på en slät yta som glas eller kakel. Om du har ont om utrymme och inte vill fästa en spegel permanent är de en fantastisk lösning.
  • Speglar för resor: Dessa är kompakta, lätta speglar som fälls upp för enkel packning.
  • Stående kosmetiska speglar: Dessa fullängdsspeglar kan placeras i olika vinklar.

I slutändan kommer dina behov och preferenser att avgöra vilken typ av kosmetisk spegel som är bäst för dig.

Sminkspeglar är bara en typ av kosmetiska tillbehör vi tillhandahåller; vi har även kosmetika- och sminkväskor, hårtorkhållare, badrumsvågaroch badrumsskåp.