Mill & Mortar

Mill & Mortar är ett danskt varumärke som är dedikerat till att tillhandahålla högkvalitativa kryddor och smaktillsatser för både hem- och professionella kockar, vilket gör dem till ett måste för alla som vill lägga till lite spänning och smak till sina måltider.
28 items total
Bio Pul Biber chili 45 g, flingor, Mill & Mortar
New
MM12270
Biosalt av hjärtan 60 g, Mill & Mortar
New
109 kr
MM19918
Ekologisk cayennepeppar 45 g, Mill & Mortar
New
MM12267
Ekologisk gurkmeja 50 g, malen, Mill & Mortar
New
MM12241
Ekologisk oregano 16 g, skivad, Mill & Mortar
New
MM15518
Ekologisk paprika MURCIA 50 g, Mill & Mortar
New
MM12240
Ekologisk rosa paprika 25 g, hel, Mill & Mortar
New
MM11109
Ekologisk rosmarin 30 g, Mill & Mortar
New
91 kr
MM15522
Ekologisk spiskummin 50 g, hel, Mill & Mortar
New
MM12108
Ekologisk sumak 50 g, pulver, Mill & Mortar
New
103 kr
MM12268
Ekologisk Szechuan-peppar 30 g, hel, Mill & Mortar
New
MM12273
Ekologisk timjan 25 g, skivad, Mill & Mortar
New
MM15516
Ekologiska nejlikor 35 g, hela, Mill & Mortar
New
MM12102
Ekologiska nya kryddor 40 g, hela, Mill & Mortar
New
MM12107
Ekologiskt rosa salt 70 g, Mill & Mortar
New
109 kr
MM19919
Ekologiskt senapsfrö 50 g, hela, Mill & Mortar
New
MM12243
Guldpulver 10 g, Mill & Mortar
New
103 kr
MM13162
La Rosera saffran 0,5 g, Mill & Mortar
New
145 kr
MM12251
Up
More products

Mill & Mortar - världen av fina kryddor

Mill & Mortar är ett danskt varumärke etablerat den 1 februari 2008 av Iben Büchert. Företaget är beläget i Vedbæk, Danmark, och har en kryddfabrik med lager, produktion och kontor. Mill & Mortar har åtagit sig att tillhandahålla högkvalitativa kryddor (salter, örter, andra kryddor, kvalitetssnacks, etc.) med fokus på att berätta de många fantastiska historierna om kryddor och ge inspiration och ingredienser för att piffa upp din mat.

Konceptet bakom varumärket

Varumärkets koncept är centrerat kring idén att kryddor är mer än bara smakämnen för vår mat, de har en rik historia och kultur bakom sig. Mill & Mortar har som mål att dela berättelserna bakom varje krydda, från hur de odlas och skördas, till deras kulturella betydelse i olika delar av världen. Detta tillvägagångssätt ger inte bara ett pedagogiskt inslag till matlagning utan uppmuntrar också kunderna att utforska nya och spännande smaker. Mill & Mortars kryddor är unika produkter som kan berätta en historia om människor som jobbar hårt för att skapa något unikt.

Mill & Mortar produktsortiment

Mill & Mortar erbjuder ett omfattande utbud av bastillsatser, med över 60 kryddor och salter. Deras produkter kommer från hela världen, med fokus på att använda ingredienser av högsta kvalitet som finns tillgängliga. Alla deras kryddor är handskördade, handsorterade och handpackade, vilket säkerställer att varje produkt är av högsta kvalitet.

Principen om "ursprungsprodukt".

En av Mill & Mortars kärnprinciper är principen "Product of Origin". Det betyder att de letar efter och erbjuder kryddor som ser ut, luktar och smakar som när de skördades. Företaget vet när och hur kryddorna odlas och skördas, de säkerställer att processen är hållbar, att markresurserna inte utarmas och att människor, djur eller andra ekosystem förblir oskadda.

Varumärket har åtagit sig att arbeta med leverantörer som producerar sina produkter på ett ansvarsfullt och hållbart sätt. De arbetar nära sina leverantörer för att säkerställa att de uppfyller strikta kvalitetsstandarder, och de är transparenta om var deras produkter kommer ifrån och hur de produceras.

Fantastiska presenter till matlagningsälskare tack vare den eleganta förpackningen av Mill & Mortars kryddor

Mill & Mortars eleganta, minimalistiska förpackning är designad för att spegla varumärkets engagemang för kvalitet och hållbarhet. Förpackningen är gjord av återvunnet material och är designat för att vara så hållbart som möjligt. Den enkla, men ändå stilfulla designen gör att kryddorna står i centrum, vilket framhäver varumärkets fokus på produkten.

Mill & Mortars kryddor passar både hem- och professionella kockar. Deras utbud av högkvalitativa kryddor och kryddor ger oändliga möjligheter till experiment och kreativitet i köket. Oavsett om du är en rutinerad kock eller en husmanskock, är Mill & Mortars kryddor det perfekta tillskottet till alla rätter.