Zone

Zone Denmark är ett danskt varumärke dedikerat till att skapa vackra, funktionella och högkvalitativa produkter för hemmet med fokus på minimalistisk design och känsla för detaljer. Oavsett om du letar efter ett badrumstillbehör, prylar till din hemmabar, något snyggt glas eller en livsstilsprodukt, har Zone Denmark något att erbjuda som säkerligen kommer att tillfredsställa.
94 items total
Badrumskorg RIM 3 l, svart, aluminium, Zon Danmark ZO14652
Badrumskorg RIM 3,3 l, svart, aluminium, Zon Danmark ZO14655
Badrumskorg TIME 3 l, svart, plast, Zon Danmark ZO28121
Badrumskorg UME 4 l, olivgrön, plast, Zon Danmark ZO26436
Up
More products

Zone Denmark - minimalistisk, ren och funktionell design från Danmark

Zone Denmark är ett varumärke som är synonymt med minimalistisk, ren och funktionell design. Varumärket har en rik historia som går tillbaka till 1997 då det grundades i Danmark. Zone Denmarks filosofi är att designa produkter som är både vackra och funktionella, med tonvikt på kvalitet och hantverk.

Zone Denmark, design som utmanar konventioner

Zone Denmark tolkar moderna trender i nära dialog med innovativa danska designers. Dess största inspiration är designälskare runt om i världen som delar sin passion för enkelhet och positivitet. Resultatet är en funktionell hemdesign som utmanar konventioner, stimulerar nyfikenhet och förskönar vardagen. Uttrycket är ärligt och minimalistiskt, materialen är attraktiva och produkterna är innovativa. Det är därför Zone Denmark regelbundet vinner internationella designpriser och är ett varumärke

Zone Denmark - funktionella produkter för ditt badrum och hem

En av Zone Denmarks mest anmärkningsvärda produktserier är dess badrumskollektion , som innehåller ett brett utbud av badrumstillbehör, inklusive tvålautomater, tandborsthållare, och toalettborstar. Kollektionens minimalistiska design är ett perfekt komplement till alla moderna badrum, med rena linjer och snygga former som skapar en känsla av stillhet och lugn.

Zone Denmarks produktsortiment sträcker sig dock långt utanför badrumskollektionen. De erbjuder ett brett utbud av hembartillbehör, glas och hemprodukter, som alla delar samma engagemang för kvalitet, funktionalitet och design. Varumärkets signaturestetik är elegant, minimalistisk och modern, med fokus på rena linjer, dämpade naturliga färger och enkla, organiska former.

Prisbelönta produkter för fans av funktionell design

Varumärket har fått ett flertal designpriser, inklusive German Design Award, if Design Award, Red Dot Design Award. De mest prisbelönta produkterna och kollektionerna är produkter från serierna Peili och Ume (med sin dispenser med sensor), Singles-kollektionen, INU-serien och Circular bins.

Dessa utmärkelser är ett bevis på Zone Denmarks engagemang för designexcellens och innovation. Varumärkets produkter är kända för sin unika och funktionella design, högkvalitativa material och uppmärksamhet på detaljer.

Sammanfattningsvis är Zone Denmark ett varumärke som är dedikerat till att skapa vackra, funktionella och högkvalitativa produkter för hemmet. Med fokus på minimalistisk design, kvalitetsmaterial och känsla för detaljer. Oavsett om du letar efter ett badrumstillbehör, en köks- eller hembar-pryl eller en snygg set i glasögon, Zone Denmark har något att erbjuda som säkert kommer att tillfredsställa.