Yumbox

Med Yumbox är det enkelt, smart och roligt att packa lunchen till skolan, jobbet, resan eller picknicken. Upptäck Yumbox bento matlådor i olika färger, storlekar och mönster och ät bättre!
10 items total

Yumboy - lunchlådor för att erövra världen

Yumbox är ett varumärke som specialiserat sig på att skapa innovativa och högkvalitativa matlådor och vattenflaskor. Varumärket grundades 2013 av Maia Neumann, en mamma som var frustrerad över bristen på praktiska och tilltalande lunchlådor på marknaden för sina egna barn. Hon såg behovet av en matlåda som skulle vara både funktionell och rolig för barn att använda, och som också skulle hjälpa föräldrar att packa hälsosamma måltider till sina små.

Vad är tanken bakom Yumboxs produkter?

Yumbox:s kärnvärden inkluderar att främja hälsosamma matvanor, göra måltiderna njutbara och stressfria och att hjälpa familjer att minska avfall och bidra till en mer hållbar värld. Varumärkets vision är att bli go-to-lösningen för föräldrar som vill packa näringsrika och tilltalande luncher till sina barn, samtidigt som de har en positiv inverkan på miljön.

Yumbox produktsortiment

Yumbox erbjuder en rad lunchlådor som är speciellt utformade för att tillgodose barns behov och preferenser. Deras signaturprodukt är Yumbox Original, en lunchlåda i bentostil med sex fack som är dimensionerade för olika livsmedelsgrupper. Detta gör att föräldrar enkelt kan packa en balanserad måltid med en mängd olika livsmedel, samtidigt som de säkerställer att de olika ingredienserna inte blandas.

Det som skiljer Yumbox från andra lunchlådemärken är deras uppmärksamhet på detaljer och engagemang för kvalitet. Varumärket använder endast högkvalitativa, livsmedelssäkra material i sina produkter, och alla deras lunchlådor är läckagesäkra, diskmaskinssäkra och fria från skadliga kemikalier som BPA och ftalater. Yumbox lunchlådor kommer också i en mängd roliga och färgglada design som barn älskar, vilket gör måltiderna till en trevlig upplevelse för dem.

Utöver sina lunchlådor erbjuder Yumbox även en rad vattenflaskor som är designade med samma omsorg och känsla för detaljer. Deras flaskor är gjorda av hållbara, högkvalitativa material som rostfritt stål och Tritan, och är också fria från skadliga kemikalier. Yumbox vattenflaskor finns i en mängd olika storlekar, färger och mönster, vilket gör det enkelt för föräldrar att hitta den perfekta för sitt barns behov och för sig själva.

Sammantaget älskar föräldrar Yumbox-produkter eftersom de inte bara är praktiska och högkvalitativa, utan också roliga och tilltalande för barn. Varumärkets engagemang för att främja hälsosamma matvanor och minska slöseri har också resonans hos många föräldrar som letar efter sätt att leva en mer hållbar livsstil.