Tillbehör för matberedare

37 items total
Brödskål för hushållsassistent 4,83 l, KitchenAid
Sticker
KA5KSM2CB5BGS
Korvstoppningskit 5KSMSSA, KitchenAid
Sticker
590 kr
KA5KSMSSA
Mixerskål 5KSM2CB 4,83 l, pistasch, KitchenAid
Sticker
KA5KSM2CB5TDD
Mixerskål hushållsassistent 3,0 l, KitchenAid
Sticker
KA5KB3SS
Skål för hushållsassistent 4,83 l, KitchenAid
Sticker
KA5K5THSBP
Up
More products

Stativ mixer och matberedare tillbehör

Varför är det värt att köpa en matberedare eller tillbehör till ställmixer?

Med hjälp av tillbehören och tillbehören kan du snabbt öka funktionen hos din blandare eller matberedare. Tack vare de dedikerade tillbehören kommer du inte bara att kunna blanda ingredienser eller knåda degen utan även hacka, strimla, blanda, mala kött, göra färsk juice, hemgjord pasta, ravioli eller glass och mycket mer.

Välj bland en mängd olika tillbehör för ställmixer och matberedare tillgängliga i Kulina, inklusive tillbehör dedikerade till KitchenAid, Smeg, ETA, Ankasrum eller WMF apparater. Dessa märken tillhandahåller ytterligare tillbehör eller ersättningstillbehör till sina matberedare och ståmixer som avsevärt kommer att förbättra din matlagningsupplevelse.

Vilka tillbehör kan användas med matberedare?

När det kommer till tärning, rivning och andra köksuppgifter är matberedaren den perfekta assistenten. Men visste du att lämpliga tillbehör kan hjälpa dig att göra ännu mer?

 • ytterligare låghastighetspressare för stående mixare

De flesta näringsämnen utvinns från dina frukter, grönsaker och bladgrönsaker med hjälp av juicepressar med låg hastighet. Eftersom det behövs mindre produkter för att göra juicer med överlägsen smak, resulterar vertikala slowjuicers i kostnadsbesparingar.

 • Tärningsskärare och extra rivjärn för stativmixer och matberedare

Vilken frukt eller grönsak som helst kan skivas, hackas eller tärnas med hjälp av tärningsskäraren eller rivjärnet. Du kommer att använda ytterligare rivjärn eller tärningsskivor med din mixer eller matberedare för att göra en grönsaks- eller fruktsallad och den kommer att vara idealisk för att hacka ingredienser som lök, vitlök, tomater, kål, morötter, etc.

 • degkrokar

De flesta ställblandare kommer med degkrokfäste, vilket är ett speciellt tillbehör som snabbt och effektivt knådar deg till söta bakverk, pizza eller bröd. Degkroken kan även köpas separat om tillbehöret tappas bort eller skadas.

 • Platta vispar

Platta vispar används för att tillaga kakor som mördeg och till dumplings, muffins, pepparkakor, mos och kan vispa vit ost till cheesecake. Verktyget kan användas både för att tillaga en puré av kokta grönsaker och för att knåda köttfärs till köttbullar och pastej. Platta vispar kan också köpas separat om tillbehöret tappas bort eller skadas.

 • Köttkvarnar, korvpåfyllare

Med hjälp av en köttkvarnstillbehör kan du mala kött, fisk eller grönsaker till dina köttbullar eller patéer och tack vare korvpåfyllare kommer du att kunna göra hemmagjorda korvar till din BBQ

 • Extra eller ersättningsblandningsskålar
 • Tillbehör för att göra hemmagjord glass och sorbet

Hur förvarar jag mina matberedartillbehör?

Nedan hittar du några smarta sätt att förvara dina tillbehör:

 • Använd krokar för att hänga upp några av tillbehören i köksskåpen
 • Förvara dem i skålen på din blandare
 • Placera dem på ett magnetställ eller använd en magnetremsa för ett mer prisvärt alternativ
 • Ordna dem vertikalt i en kastrull och kastrull