Mixertillbehör

17 items total
Elektriskt rivjärn SLICESY, ljusgrå, Bamix
1 336 kr
BX1500001
Ersättningsbringare K400 1,6 l, plast, KitchenAid KA5KSB2056JPA
Ersättningsburk för mixer 5KSB5553, KitchenAid KA5KSBCJ
Kötthackare S-blad, Bamix
167 kr
BX3000004
Matförvaringsbehållare för mixer K400, 200 ml, KitchenAid KAKSB2042BBA
Måttkanna 1000 ml, med lock, Bamix
253 kr
BX3002002
Pulverskiva för Bamix stavmixer, Bamix
217 kr
BX3001021
Stativ för stavmixer DELUXE, vit, Bamix
174 kr
BX3004002
Vispskiva för Bamix stavmixer, Bamix
193 kr
BX3000002
Visptillbehör, Bamix
193 kr
BX3000003

Mixertillbehör – ger din mixer mångsidighet

Vad är blandartillbehör?

Blandartillbehör är reservdelar eller tillbehör som kan paras ihop med en mixer för att öka dess mångsidighet och funktionella utbud. Vi har flera apparater på Kulinas blandare. kategorin blandare och kvarnar, som inkluderar stavmixers, rivjärn, smoothiemaskiner, stavmixers, stativ blandare, hackareoch köttkvarnar.

Du kan modifiera din mixer för att möta dina unika krav och smaker genom att använda mixertillbehör, och på vår webbplats erbjuder vi en mängd olika tillbehör från kända tillverkare som Bamix och KitchenAid.

Vilka är de viktigaste blandartillbehören på Kulina?

Användbarheten och anpassningsförmågan hos din mixer kan förstärkas med användningen av en mängd olika mixertillbehör.

  • Ersättningsskålar: De flesta blandare har en blandningsskål som används för att blanda innehållet. Storleken på skålen varierar beroende på storleken på mixern och mängden ingredienser du vill blanda. I Kulina hittar du ersättningsskålar för blandare och mixers gjorda av premiumtillverkare av köksmaskiner som KitchanAid.
  • Stativ för tillbehör: Vissa märken erbjuder stativ för blandare som kan placeras på en bänkskiva eller monteras på väggen. De hjälper till att förvara tillbehören på ett säkert och organiserat sätt.
  • Maltillbehör: Ett maltillbehör för stavmixer gör att du kan mala hård ost, torrt bröd och alla typer av nötter, flingor och frön med din stavmixer.
  • Personliga kannor/behållare: Ytterligare smoothiekanna eller en behållare hjälper dig att lagra och transportera smoothies, soppor etc. som du förbereder med din stav- eller stavmixer

Detta är bara några av de viktigaste blandartillbehören vi har att erbjuda. Kolla in dem nu!

Hur tar jag hand om mixertillbehör?

Lämplig förvaring, fullständig torkning och regelbunden rengöring av din mixers tillbehör är allt som krävs av dig för att ta hand om dem. Efter varje användning, tvätta dina tillbehör i varmt tvålvatten och torka dem sedan noggrant för att undvika att fukt samlas.

Undvik att använda slipande rengöringsmedel som kan skada ytan och förvara dem i en torr miljö. Det är viktigt att regelbundet kontrollera för slitage och eventuella skadade föremål bör bytas ut så snart som möjligt.

Dessa enkla steg hjälper dig att hålla tillbehören på din mixer i gott skick i många år framöver.