Vinställ

19 items total
Golvvinställ PILARE, för 12 flaskor, krom, Blomus BM68486
Golvvinställ PILARE, för 12 flaskor, svart, Blomus BM65776
Vägghängt vinställ NORDIC KITCHEN, ek, Eva Solo ES520420
Väggvinställ NORDIC KITCHEN, Eva Solo
722 kr
ES520419
Vinflaskhållare CUBO 32 cm, svart, Philippi PHP119004
Vinhållare STAND 27 cm, silver, Philippi
626 kr
PHP164027
Vinställ för bänk SET-UP, kosmiskt svart, Koziol KOZ3596526
Vinställ för bänk, svart, Leopold Vienna
481 kr
LV211000
Vinställ för bänkskiva CUBO 28 cm, svart, Philippi PHP236005
Vinställ för bänkskiva SET-UP, vit bomull, Koziol KOZ3596525
Vinställ ROCKS 51 cm, svart, metall, Zone Denmark ZO26657
Vinställ SET-UP, ekologiskt grått, Koziol
529 kr
KOZ3596670

Vinställ – för en tilltalande visning av ditt vin

Vad är vinställ och var kan jag förvara dem?

Vinställ är hyllsystem gjorda speciellt för att lagra och ordna vinflaskor. De finns i en mängd olika former, storlekar, material och mönster. Vinställ används ofta på platser där vin ofta lagras och serveras i hemmet, restauranger och vinkällare.

Det finns flera platser där vinställ kan förvaras, inklusive köket, matsalen, skafferiet, källaren eller till och med en separat vinkällare. Positionen beror på dina val, mängden utrymme du har och hur många vinflaskor du planerar att behålla.

Vinstället måste förvaras utom direkt solljus och på en sval, mörk plats med jämna temperaturer och luftfuktighetsnivåer.

Vilka typer av vinställ finns tillgängliga i Kulina?

Kulina erbjuder en mängd olika vinställ, från kända tillverkare som Blomus, Eva Solo, Kozioloch Philippi. De tillgängliga typerna av vinställ inkluderar:

  • Fristående vinställ: Dessa är fristående vinställ som rymmer många vinflaskor. De är perfekta för både stora och små vinsamlingar eftersom de finns i en mängd olika utföranden och storlekar.
  • Väggmonterade vinställ: Dessa vinställ installeras vanligtvis på en vägg, vilket gör dem perfekta för dem med begränsat utrymme. De finns i en mängd olika stilar och kan rymma flera flaskor vin.
  • Vinställ för bänkskivor: Dessa vinställ är gjorda för att passa på en bänkskiva och är idealiska för alla som vill visa upp några flaskor vin. De finns i en mängd olika utföranden och material.
  • Modulära vinställ: Dessa typer av vinställ kan staplas eller kopplas till varandra för att skapa en unik vinförvaringslösning. De är idealiska för alla som vill gradvis öka storleken på sin vinsamling.

Du kan också kolla in vårt urval av vinkaraffer om du letar efter ett kärl för att lufta ditt vin.

Är ett vinställ en bra presentidé?

Ja. Ett vinställ kan vara en underbar present till någon som älskar vin och gillar att dricka det. Det kan vara ett användbart och moderiktigt tillskott till deras hus som kommer att hålla deras vin välorganiserat och tillgängligt. Kom bara ihåg att ta hänsyn till deras preferenser och stil när du väljer ett vinställ som present.

Och om du letar efter en present till en vinkännare, kolla in våra bartillbehör inklusive snygga korkskruvar som ofta kommer i elegant stil set i vintillbehör, upphällare och vinproppar.