Nachtmann

Nachtmann står för elegant, lyxigt kristallglas som kommer att bli en dekoration på ditt bord - både varje dag och vid speciella tillfällen. Glas, karaffer, skålar, vin- och whiskyglas, vaser – välj tidlösa klassiker.
108 items total
Glas HIGHLAND, set om 12, klart, Nachtmann
New
903 kr
NM101754
Glas med kanna NOBLESSE, set i 5, klar, Nachtmann
New
NM102387
Glas NOBLESSE, set med 18 st, klar, Nachtmann
New
1 204 kr
NM101764
Serveringsskål ETHNO 27 cm, klar, glas, Nachtmann
New
NM105230
Shotglas NOBLESSE 55 ml, set i 4 delar, Nachtmann NM100694
Vas MINERVA GOLD 40 cm, klar, Nachtmann
New
3 731 kr
NM104163
Vas MINERVA PLATINUM 32 cm, klar, Nachtmann
New
3 731 kr
NM104161
Vas MINERVA PLATINUM 40 cm, klar, Nachtmann
New
3 731 kr
NM104165
Up
More products

Nachtmann - den bästa bayerska kristallen

Nachtmann är ett välkänt varumärke i världen av kristallglas, känt för sin exceptionella kvalitet och unika design. Varumärket har producerat fina kristallprodukter i mer än 180 år, och det är känt för sitt precisionshantverk och sin uppmärksamhet på detaljer.

Historik för märket Nachtmann

Varumärket Nachtmann har sina rötter i den bayerska skogen i Tyskland, där det grundades 1834. Det stiliserade N i NACHTMANN-logotypen står för initialen i grundarens namn, Joh. Michael Nachtmann. Varumärket blev snabbt känt för sina högkvalitativa kristallprodukter och utökade snart sin räckvidd till internationella marknader.

2004 förvärvades varumärket Nachtmann av Riedel, ett välkänt österrikiskt företag i kristallglas. Denna sammanslagning gjorde det möjligt för Nachtmann att utöka sitt produktsortiment och ytterligare stärka sitt rykte för exceptionell kvalitet.

Material som används i produktionen

Nachtmann använder endast de finaste råvarorna i produktionen av sina glasvarori kristall. Märkets glas är tillverkat av en speciell typ av kristall som är känd för sin klarhet och briljans. Denna kristall är också mycket hållbar, vilket säkerställer att Nachtmanns produkter kan avnjutas i många år framöver.

Nachtmanns produktsortiment

Nachtmann erbjuder ett brett utbud av kristallglasprodukter, inklusive olika typer av glas - vinglas, ölglas, champagneflöjteroch whiskyglas men även skålar, snacksskålar och tårtfat. Varje produkt är designad för att förbättra dryckesupplevelsen och höja presentationen av drycken.

Vad är det som är så speciellt med Nachtmanns whiskyglas och en Punk-serie

Nachtmanns whiskyglas är särskilt anmärkningsvärda för sin djärva design. Märkets designers har skapat en rad whiskyglas som inte bara är funktionella utan också estetiskt tilltalande. Dessa glas är designade för att förstärka aromen och smaken av whiskyn, vilket skapar en verkligt exceptionell dryckesupplevelse.

Nachtmann Punk-serien är en samling av kristallglas som har en slående unik design. Kollektionen inkluderar en whiskyglas, en longdrinkglas och en ölmugg, som var och en har ett djärvt, punkinspirerat mönster etsat in i kristallen. Designen är edgy och modern, vilket gör Punk-serien till ett populärt val för dem som vill lägga till en touch av personlighet till sin dryckeskollektion. Trots sin okonventionella design är Punk-serien fortfarande tillverkad med samma precision och uppmärksamhet på detaljer som alla Nachtmanns produkter, vilket säkerställer att varje glas är av högsta kvalitet.

German Design Award för Nachtmanns SPHERE glasserie

2016 belönades Nachtmanns SPHERE glasserie med den prestigefyllda German Design Award (Serien belönades inom kategorin "Special Mention"). Innan den har tilldelats ett Red Dot Design Award 2015, och Bayerischer Staatspreis 2014, för sin utmärkta design. Denna serie innehåller en rad vackert tillverkade glasprodukter, inklusive whiskyglas, champagneflöjter och vinglas. Varje produkt i serien kännetecknas av sin unika sfäriska form, som är både visuellt imponerande och funktionell.

Varför uppskattar människor Nachtmanns design?

Folk uppskattar Nachtmanns design eftersom den är både elegant och funktionell. Varumärkets kristallglas är designade för att förbättra dryckesupplevelsen och höja presentationen av drycken. Dessutom är Nachtmanns produkter kända för sin exceptionella kvalitet och hållbarhet, vilket gör dem till en klok investering för dem som uppskattar fina kristallglas.

Sammanfattningsvis är Nachtmann ett varumärke som har producerat exceptionella produkter i kristallglas i mer än 180 år. Varumärkets användning av högkvalitativa material, precisionshantverk och djärv design har gjort det till en favorit bland kristallglasentusiaster över hela världen. Oavsett om du letar efter vinglas, ölglas, champagneflöjter eller whiskyglas, har Nachtmann en produkt som kommer att förbättra din dryckesupplevelse och höja presentationen av din dryck.