Meater

Varumärket Meater kombinerar den senaste tekniken med konsten att tillaga traditionell kött, och erbjuder sina moderna användare intelligenta matlagningstermometrar - perfekta för både grillning och stekning - som ansluter till applikationen via Bluetooth! Det blir riktigt varmt med Meater!
3 items total
Grilltermometer BLOCK, set i 2 delar, trådlös, Meater MEATER1BLOCK
Grilltermometer MEATER PLUS, trådlös, smart, Meater MEATER1PLUS
Grilltermometer MEATER, trådlös, smart, Meater MEATER1

Meater - för perfekta resultat med minimal ansträngning

Meater är ett varumärke som specialiserat sig på att skapa innovativa och högkvalitativa kötttermometrar för grillning och matlagning. Meater grundades 2015 av Joseph Cruz och Teemu Nivala och har snabbt blivit ett känt namn bland både grillentusiaster och professionella kockar.

Uppdraget med Meater är att ge köttälskare ett bekvämt, exakt och pålitligt sätt att övervaka temperaturen på deras kött när det tillagas. Tanken bakom produkterna är att ta bort gissningarna från att laga kött, så att människor kan uppnå perfekta resultat varje gång. Meater uppnår detta genom att använda banbrytande teknologi för att skapa trådlösa kötttermometrar som är enkla att använda och ger exakta avläsningar.

Visionen med Meater är att fortsätta att förnya och förbättra sina produkter, förse köttälskare med ännu mer avancerade och användarvänliga verktyg för att laga kött. Meater är engagerad i att göra matlagningsprocessen mer njutbar och stressfri, så att människor kan fokusera på njutningen av att dela god mat med sina nära och kära.

Meaters produktsortiment och teknologier

Meater erbjuder ett sortiment av produkter utformade för att passa olika behov och preferenser. Meater+ är märkets flaggskeppsprodukt, en trådlös kötttermometer som använder Bluetooth-teknik för att kommunicera med en smartphone-app. Den här appen låter användare övervaka temperaturen på sitt kött på distans, så att de kan njuta av friheten att göra andra saker medan deras kött lagar mat. Meater erbjuder också Meater Block, som kan övervaka upp till fyra olika köttbitar samtidigt, vilket gör det idealiskt för större sammankomster.

En av de utmärkande egenskaperna hos Meater-produkter är den avancerade teknik som de använder. Meater termometrar använder en kombination av Bluetooth och Wi-Fi-teknik för att kommunicera med appen, vilket ger användarna exakta temperaturavläsningar i realtid. Meater-appen innehåller också en rad användbara funktioner, inklusive matlagningsguider, anpassade varningar och till och med ett inbyggt receptbibliotek.

Meater har mottagit ett flertal utmärkelser för sin innovativa och snygga design. 2019 vann Meater+ Red Dot Design Award, en av de mest prestigefyllda utmärkelserna för produktdesign i världen. Meater-blocket har också uppmärksammats för sin innovativa design och vann CES Innovation Award 2019.

Varför älskar folk att laga mat med Meater?

Människor älskar Meater-produkter för deras bekvämlighet, noggrannhet och användarvänlighet. Meater låter människor tillaga sitt kött till perfektion varje gång, utan att behöva konstant övervaka temperaturen manuellt. Meater-appen ger användbar vägledning och tips, vilket gör det enkelt för människor att uppnå fantastiska resultat, även om de inte är erfarna kockar. Den eleganta och snygga designen hos Meater-produkter tilltalar också människor som värdesätter estetik och vill att deras köksredskap ska se lika bra ut som de presterar.

Sammanfattningsvis är Meater ett varumärke som snabbt har blivit synonymt med högkvalitativa kötttermometrar. Med sitt engagemang för innovation och excellens kommer Meater säkerligen att fortsätta att vara ett populärt val för köttälskare runt om i världen. Om du är ett riktigt BBQ-fan och vill göra en present till en etta, är Meater verkligen ett märke vi i Kulina rekommenderar varmt till våra kunder,