Vattenkokare i rostfritt stål

65 items total
Elektrisk vattenkokare BUENO 1,7 l, WMF
902 kr –15 %
766 kr
WM413080011
Elektrisk vattenkokare GRAND CRU 1,4 l, svart, Rosendahl RSD27202
Up
More products

Vattenkokare i rostfritt stål – koka upp vattnet med en touch av modernitet

Varför använda elektriska vattenkokare i rostfritt stål?

Vattenkokare i rostfritt stål är ett mycket bra val för alla kök. Dessa vattenkokare är hållbara och resistenta mot rost, bucklor, korrosion, repor och missfärgning. Den rostfria vattenkokaren är också lätt att rengöra och iögonfallande med sin vackra design. Det är också vanligtvis lättare än vanliga vattenkokare med spishäll.

Är rostfria vattenkokare säkra för din hälsa?

Rostfritt stål och borosilikatglas är de två säkraste materialen för tekokare. Rostfritt stål utsätter inte användaren för farliga kemikalier, är värme- och brandbeständigt och absorberar inga smaker eller lukter. Observera att rostfritt stål är något tyngre än aluminium men t aluminiumkokare kokar vatten på kortare tid då aluminium leder värme snabbare än stål.

Vid Kulina erbjuder vi dig ett helt sortiment av vattenkokare (inklusive genomskinliga glasvattenkokare och plastkokaresamt traditionella vattenkokare med spishäll och tekannor som ibland också kan ställas på en spis för att hålla temperaturen på ditt te längre. Om du är en teälskare och vill göra en perfekt kopp te, läs vår shoppingguide för tebryggning här. Du hittar även där olika typer av vattenkokare, inklusive moderna rostfria vattenkokare.

Vilka vattenkokarmärken är mest pålitliga?

Vid Kulina erbjuder vi de mest pålitliga tillverkarna av små hushållsapparater inklusive premiummärken som KitchenAid, Smeg, WMF, ETA eller Stelton. Om du vill köpa en rostfri vattenkokare i retrostil, välj KitchenAid eller Smeg. Om du föredrar modern design, kolla WMF och ETA och om du letar efter en minimalistisk vattenkokare i skandinavisk stil, se de ikoniska rostfria vattenkokarna med Stelton.

Du kanske blir glad över att veta att KitchenAid och Smeg erbjuder elektriska vattenkokare för temperaturkontroll. Tack vare den senaste tekniken kommer du att kunna brygga ditt te i rätt temperatur, spara energi eller värma upp vatten till ditt barns mjölk på några sekunder.

Vilka åtgärder ska jag vidta för att bibehålla skicket på min vattenkokare i rostfritt stål?

När den används:

  • följ instruktionerna i manualen för maximal fyllnadsnivå
  • häll alltid ut vattnet som blir över efter kokning
  • ta bort kalken regelbundet, minst en gång i månaden. Gör det ännu oftare om vattnet där du bor är hårt.