Tvålkoppar

32 items total
Nyckelbricka SONO 19 cm, svart, Blomus
295 kr
BM66278
Nyckelskål Modo 20 cm, svart, Blomus
430 kr
BM69207
Nyckelskål SONO 19 cm, brun, Blomus
295 kr
BM69050
Nyckelskål SONO 19 cm, gräddvit, Blomus
295 kr
BM69060
Nyckelskål SONO 19 cm, ljusgrå, Blomus
295 kr
BM69068
Nyckelskål SONO 19 cm, mörkgrå, Blomus
295 kr
BM69043
Tvålkopp ABBACO 10 cm, matt, rostfritt stål, Zack ZACK40101
Tvålkopp ABBACO 10 cm, vit, rostfritt stål, Zack ZACK40839
Tvålkopp BIRILLO, vit, Alessi
350 kr
ALPL04W
Tvålkopp FJORD 11 cm, svart, stengods, Stelton SN112
Tvålkopp MINDSET, mineralgrå, Brabantia
261 kr
BRAB303326
Tvålkopp MINDSET, mineralvit, Brabantia
261 kr
BRAB303340
Tvålkopp NEXIO, matt rostfritt stål, Blomus BM68616
Tvålkopp NEXIO, polerat rostfritt stål, Blomus BM68621
Tvålkopp RENEW mjuk beige,Brabantia
140 kr
BRAB223389
Tvålkopp RIM 11 cm, svart, aluminium, Zone Denmark ZO14648
Tvålkopp RIM 11 cm, vit, aluminium, Zone Denmark ZO14489
Tvålkopp SCALA 14 cm, polerad, rostfritt stål, Zack ZACK40097
Tvålkopp SLIM 70533, rostfritt stål, Joseph Joseph JS70533
Tvålkopp SLIM, vit och grå, Joseph Joseph
139 kr
JS70511
Tvålkopp SONO, ljusgrå, Blomus
270 kr
BM66288
Tvålkopp SONO, ljusgrå, Blomus
270 kr
BM66289
Up
More products

Tvålkoppar – ett traditionellt sätt att förvara en tvålbit

En tvålkopp är en liten skål eller behållare som vanligtvis är gjord av plast, keramik, glas eller metall som används för att hålla en tvål. Tvålen placeras ovanpå fatet, och skålen förvaras vanligtvis nära ett handfat eller badkar. Tvåldiskar är enkla, billiga och lätta att använda, men de kan bli smutsiga med tiden och kräver rengöring för att förhindra bakterietillväxt.

Skillnaderna mellan en tvålkopp och en tvålautomat

Å andra sidan är en tvålautomat en enhet som dispenserar flytande tvål eller skum. Tvålautomater är vanligtvis gjorda av plast eller metall och kan ha en tryckknapp eller beröringsfri sensormekanism för att frigöra tvålen. Tvålautomater är populära på offentliga toaletter och andra kommersiella miljöer eftersom de kan hjälpa till att minska spridningen av bakterier och göra handtvätt mer bekvämt. Tvålautomater kan fyllas på med tvål efter behov och är lätta att underhålla.

Sammanfattningsvis, medan både tvålkoppar och tvålautomater tjänar samma grundläggande syfte att hålla tvål, skiljer de sig åt i sin design, mekanism och funktionalitet. Tvålkoppar är bäst för att hålla tvål, medan tvålautomater är lämpliga för att dispensera flytande tvål eller skum.

Du kan hitta tvålkoppar av hög kvalitet på webbplatsen Kulina från välkända producenter som Blomus, Brabantiaoch Eva Solo. Du kan också handla ytterligare badrumsartiklar som tandborsthållare, toalettpappershållareoch tvålautomater på vår webbplats.

Vilka typer av tvålkoppar finns tillgängliga på Kulina?

Det finns flera typer av tvålkoppar tillgängliga i vår webbutik, inklusive:

  • Tvåldiskar för bänkskivor: De finns i ett antal material, inklusive keramik, glas och metall, och är gjorda för att sitta på bänkskivan eller skåpet i badrummet.
  • Väggmonterade tvålkoppar: Väggmonterade tvålkoppar är ett underbart val om du inte har mycket bänkutrymme eftersom de är gjorda för att fästas på väggen.
  • Tömbara tvålkoppar: Dessa är utformade med slitsar eller hål på botten som gör att vatten kan rinna bort från tvålen och hålla den torr.
  • Tvålkärl utan dränering: Det finns inga dräneringsöppningar eller hål i dessa robusta skålar. Även om de kanske inte är effektiva för att hålla din tvål torr, kan de vara ett bra val om du gillar ett mer konventionellt utseende.

Vilka är fördelarna med att använda en tvålkopp?

Några av fördelarna med att använda en tvålkopp beskrivs nedan:

  • Bibehåller tvålens torrhet: En tvålkopp gör att tvålen lufttorkar mellan användningarna, vilket förlänger tvålens hållbarhet och förhindrar att grötig tvål bildas.
  • Eliminerar tvålskum: Tvål kan lämna kvar en ansamling av tvålskum på ytor när den får vila i en fuktig, fuktig atmosfär. En tvålkopp hjälper till att undvika detta genom att hålla tvålen borta från ytor och låta den torka ut.
  • Hygienisk: En tvålkopp hjälper till att bibehålla renlighet genom att förhindra att bakterier och bakterier bildas på din tvål. Det är möjligt för bakterier att växa på tvål som har lämnats ute i en fuktig miljö. Att hålla din tvål ren och sanitär görs lättare genom att använda en tvålkopp.
  • Vackert utseende: Tvålkoppar finns i en mängd olika former och stilar, så du kan välja en som smälter in i ditt badrums inredning och ger området en elegant touch.