värmekoppar

113 items total
Resemugg 340 ml, grå, glas, Black+Blum
New
420 kr
BBTCGR015
Resemugg 340 ml, grå, rostfritt stål, Black+Blum
New
BBTCSS015
Resemugg 340 ml, marin, glas, Black+Blum
New
420 kr
BBTCGR005
Resemugg 340 ml, marin, rostfritt stål, Black+Blum
New
BBTCSS005
Resemugg 340 ml, oliv, glas, Black+Blum
New
420 kr
BBTCGR010
Resemugg CITY TO GO 350 ml, champagne, Eva Solo
New
ES567034
Resemugg CITY TO GO 350 ml, mocka, Eva Solo
New
541 kr
ES567033
Resemugg TO GO 350 ml, champagne, Eva Solo
New
421 kr
ES567032
Resemugg TO GO 350 ml, mocca, Eva Solo
New
421 kr
ES567031
Resemugg URBAN TO GO 350 ml, champagne, Eva Solo
New
ES567109
Up
More products

Termisk mugg – för alla te- och kaffeälskare

Vad är termo muggar?

En termokopp eller en resemugg är en typ av mugg som har vissa egenskaper som en vakuumkolv. Den är portabel (ibland med handtag eller ögla för mer bekväm transport), den har skruvlock och är ofta läcksäker. Många har dubbelväggiga konstruktioner som bättre bevarar temperaturen på dina drycker. Isolerande egenskaper ger termokoppar en enorm fördel jämfört med traditionella vattenflaskor.

Rese- och termomuggar kan användas för varma drycker som te eller kaffe eller för kalla drycker som vatten eller iste. De kan tillverkas av rostfritt stål eller plast och finns i en rad färger, kapaciteter och stilar - vissa är mer sportiga, andra mer eleganta.

Hur rengör jag min värmemugg?

Det är mycket viktigt att rengöra din resemugg regelbundet. Annars kan det börja lukta illa och mögel kan börja växa på insidan av din kopp. Det kan vara svårt att komma på ett praktiskt sätt att rengöra en termokopp, men att följa de enkla tipsen nedan kan hjälpa:

  • Blanda lite varmt vatten med några droppar diskmedel i en skål. Låt locket dra i denna lösning i cirka 10 minuter. När denna tid har gått, skölj eventuellt tvålvatten från locket.
  • Medan du blötlägger locket, rengör själva koppen med diskmedel, varmt vatten och en svamp. Men håll dig borta från att använda klor eller blekmedel och för varmt vatten eftersom de kan skada insidan av det rostfria stålet och därigenom minska värmemuggens isolerande egenskaper.

Hur väljer jag den bästa termokoppen för mig?

Att välja en perfekt resemugg kan vara svårt eftersom det finns så många olika alternativ på marknaden. Vårt mål vid Kulina är att förse våra kunder med det bredaste utbudet av artiklar som möjligt, men alla våra produkter är hållbara och tillverkade av livsmedelssäkra material. Vi erbjuder dig resemuggar och termokoppar från välrenommerade tillverkare som Eva Solo, Steltonoch Kambukka. Men om du inte vet vilken resemugg du ska välja, ta en titt på några viktiga faktorer att tänka på när du köper en termokopp:

  • Värmelagring och syftet med din kopp

Hur väl drycker hålls varma eller kalla kan variera beroende på isoleringstyp. Bestäm om du behöver ditt kaffe för att hålla sig varmt under din resa till kontoret eller under hela vandringsdagen. Vissa koppar är bättre som termokoppar för att pendla eller åka runt på stan, medan andra är bättre för långa resor.

  • Material och stil

Tillverkare använder ofta stål eller rostfritt stål för att tillverka värmekoppar. Den dubbelväggiga tekniken upprätthåller effektivt vätskors temperatur, och båda materialen är hållbara och ekologiska. De är också lätta att rengöra och absorberar inte lukt. Däremot kanske du också vill köpa en kopp med stomme av plast då dessa resemuggar är mycket snyggare.

  • Lock

Termokoppar har uppfällbara eller skruvbara lock, som båda fungerar bra för att försegla behållaren, även om påskruvade versioner är mer pålitliga och hållbara. Se till att locket är lätt att rengöra, att det inte läcker och att det inte lätt lossnar. Dessutom bör platsen vara bekväm för dig att dricka från.