Teinfuserare

32 items total
Teinfuser MIAOU, eukalyptusgrön, Koziol
Outlet
85 kr –10 %
76,50 kr
KOZ3236655
Tesil GOURMET 5 cm, WMF
144 kr –15 %
122 kr
WM0642676040
Tesil TEA TIME S, WMF
264 kr –15 %
Tesil TEA TIME S, WMF
Lager (18 pcs)
224 kr
WM0636466040
Teinfusionsapparat, rostfritt stål, Nicolas Vahé NV107480007
Tesil COLLAR 13 cm, silver, Stelton
362 kr –6 %
337 kr
SN425
Tesil för ETNA resemugg, Kambukka
110 kr
KMBKL01017
Tesil INFUSION, glas, Viva Scandinavia
144 kr
VS70200
Tesil INFUSION, hopfällbar, blå, Viva Scandinavia VS72522
Tesil med lock, Viva Scandinavia
120 kr
VS81011
Tesil MIAOU, kosmiskt svart, Koziol
97 kr
KOZ3236526
Tesil MIAOU, royal rosa, Koziol
85 kr
KOZ3236659
Tesil RUDOLF, kosmisk svart, Koziol
97 kr
KOZ3233011
Tesil TEA BAG S, Eva Solo
408 kr
ES567430
Tesil TEA FILTER, rostfritt stål, Eva Solo
336 kr
ES567401
Up
More products

Teinfusers – ett bekvämt och enkelt sätt att brygga lösbladste i en enda mugg

Vad är en teinfuser och vad används den till?

En teinfuserare är ett verktyg som används för att dra lösbladste. Det påminner vanligtvis om ett nätfilter eller en perforerad behållare, är gjord av rostfritt stål, silikon eller plast och är utformad för att hålla lösa teblad samtidigt som det gör att vatten kan passera genom det, vilket infunderar vattnet med teets smak och arom. Teinfusionsapparater finns i en mängd olika storlekar och former, från små nätkulor eller korgar till mycket mer kreativa och roliga former.

Hur använder man en teinfuser? Häll en tillräcklig mängd löst te i silen och placera den i muggen eller koppen. Häll över hett vatten. Infusionsenheten kan sedan tas ut och teet kan avnjutas när det har blötlagt. Tiden för bryggning beror på typen av te och individuella preferenser.

Vi har en fantastisk samling av teinfusers vid Kulina som kommer från välkända tillverkare som Viva Scandinavia, Kozioloch Eva Solo.

Kreativa tesilar - en fantastisk present till teälskare

Roliga eller kreativa tesilar är ett bra sätt att lägga till lite personlighet och roligt till din tedricksupplevelse. Det finns många typer av kreativa tesilar tillgängliga på marknaden, såsom djurformade silar, söta karaktärssilar och till och med silar formade som miniatyrtekannor eller tekoppar. Vissa tesilar är designade för att flyta i din kopp, vilket ger en nyckfull touch till ditt te.

Om du letar efter en rolig och kreativ tesil kan du hitta dem i olika material som silikon, rostfritt stål och till och med livsmedelsgodkänd plast. De finns också i olika färger, storlekar och former för att passa dina önskemål.

En av fördelarna med att använda en kreativ tesil är att den kan göra en bra konversationsstartare. De är också perfekta att ge bort till en teälskande vän eller familjemedlem som tycker om udda och unika tetillbehör.

Generellt sett är kreativa tesilar ett utmärkt sätt att tillföra lite humor och personlighet till din tebakningsrutin, samtidigt som de är ett funktionellt verktyg för att brygga lösbladste.

Varför är lösbladste bättre än tepåsar?

Det finns olika anledningar till att lösbladste ofta ses som överlägset tepåsar:

  • Kvalitet: Jämfört med tepåsar erbjuder lösbladste ofta högre kvalitet. Tedamm eller fannings, som är de krossade resterna av teblad, används ofta för att fylla tepåsar. Tvärtom är lösbladste av hela eller stora fragment av teblad, vilket kan ge bättre smak och arom.
  • Smak: Jämfört med tepåsar har lösbladsteet en rikare smak. Tepåsar innehåller ofta mindre te än vad som är nödvändigt för att brygga en kopp med full kropp och ger mindre utrymme för bladen att veckla ut sig, vilket kan leda till en svagare smak.
  • Variation: Till skillnad från lösbladste, som kan kombineras med olika örter, kryddor och frukter för att ge unika och spännande smaker, innehåller tepåsar ofta bara en variant av te.
  • Miljö: De flesta tepåsar är gjorda av icke biologiskt nedbrytbart papper eller syntetiska material, och många av dem har även ett plastöverdrag. Det finns inget behov av engångs-tepåsar när du brygger lösbladste i en återanvändbar sil eller infuser.

Sammantaget, jämfört med tepåsar, ger lösbladste en mer njutbar och högkvalitativ tedricksupplevelse och med en bekväm teinfuser är det enkelt att göra en perfekt kopp te för dig själv!

Om du letar efter några läckra teblandningar kolla in vårt utbud av premiumte och om du vill brygga mer te än bara en kopp för dig själv, kolla in vårt urval av tekannor. Du kan också läsa vår shoppingguide för te om du vill veta mer om tillbehör och ritualer för tetillverkning.