Alfa Forni

Alfa Forni erbjuder tillverkade i Italien, högkvalitativa inomhus- och utomhusugnar, inhemska och professionella pizzaugnar som är lämpliga inte bara för pizza utan också för bakning, grillning, rostning och stuvning. Så italienskt, så vackert, så gott!
12 items total
Grillpanna BBQ 500 37 cm, Alfa Forni
1 878 kr
AF10062
Överdrag till pizzaugn CIAO M, Alfa Forni
1 348 kr
AF10047
Pizzaredskap i ett set, 4 st, Alfa Forni
4 478 kr
AF10012
Pizzaredskap set PIZZAIOLO, 12 st, Alfa Forni
6 680 kr
AF10057
Pizzaspade, justerbar längd, Alfa Forni
1 685 kr
AF10016
Pizzaugn för utomhusbruk CIAO, silvergrå, Alfa Forni AF10003
Pizzaugn för utomhusbruk NANO, koppar, Alfa Forni AF10001
Pizzaugnsbotten CIAO, grå, Alfa Forni
4 815 kr
AF10005
Ståbotten för pizzaugn NANO, koppar, Alfa Forni AF10038
Trähållare 37 cm, Alfa Forni
1 216 kr
AF10064
Trähållare 59 cm, Alfa Forni
1 734 kr
AF10065

Alfa Forni - pizzaugnar för din trädgård

Om du är ett pizzafan och letar efter en pizzaugn av högsta kvalitet för att lägga till något nytt till din matlagningsmeny utomhus eller om du är uttråkad av traditionell grillning, är Alfa Forni det rätta valet. Detta italienska företag har tillverkat några av de bästa pizzaugnarna på marknaden i över 40 år, och de fortsätter att ligga i framkant när det gäller innovation och design.

Alfa Forni grundades 1977 och har ägnat sig åt att producera högkvalitativa utomhuspizzaugnar för både hem- och kommersiellt bruk. Under åren har varumärket utökat sitt produktsortiment till att omfatta gas-, ved- och hybridpizzaugnar.

Passion, hantverk och spetskompetens

Hjärtat i varumärket Alfa Forni är ett åtagande om excellens i både design och funktionalitet. Varumärkets uppdrag är att ge kunderna de verktyg de behöver för att förbereda och servera en äkta, vedeldad pizza på sin egen bakgård. Alfa Forni är övertygad om att alla ska ha tillgång till högkvalitativ matlagningsutrustning utomhus och att det inte borde vara svårare att göra en perfekt pizza än att göra en vanlig BBQ, och deras vision är att göra det till verklighet för människor över hela världen.

Alfa Fornis ugnar - pizzaugnar utan dess like

Alfa Fornis produktsortiment omfattar en mängd olika pizzaugnar - både hushålls- och professionella - för att passa olika behov och budgetar. Deras mest populära modeller inkluderar Alfa Pizza och Alfa Stone, som båda är designade för att vara lätta att använda och ge utmärkta resultat. De erbjuder också ett utbud av större ugnar av kommersiell kvalitet för restauranger och andra livsmedelsföretag.

Det som skiljer Alfa Fornis pizzaugnar från konkurrenterna är deras uppmärksamhet på detaljer och engagemang för kvalitet. Varje ugn är handgjord i Italien med endast de finaste materialen och en italiensk känsla för... skönhet. Alfa Forni pizzaugnar är designade för att vara lätta att använda och underhålla. De har innovativ design och teknologi som hjälper till att säkerställa jämn matlagning och perfekta resultat varje gång.

Som ett erkännande av deras engagemang för innovation och design har Alfa Forni mottagit många utmärkelser genom åren. Dessa inkluderar Red Dot Design Award, German Design Award och Good Design Award. Dessa utmärkelser är den bästa motivationen för varumärket att gå längre och tänja på gränserna för matlagning utomhus ännu hårdare.

Vad älskar folk med Alfa Fornis produkter?

Användare uppskattar kvaliteten och hantverket som går in i varje ugn. De älskar också mångsidigheten hos dessa ugnar, som inte bara kan användas för att göra pizza utan för en mängd andra rätter, såsom grillad eller bakad fisk, rostade grönsaker, stekt, rökt eller långsamt tillagat kött, stekt potatis och jackapotatis eller nybakad focaccia. Och naturligtvis älskar de den läckra, vedeldade smaken som dessa ugnar producerar. I Kulina är vi övertygade om att detta är den bästa delen!

Alfa Fornis produkter är populära bland både hemkockar och professionella kockar, och de kan hittas i hem, restauranger och andra livsmedelsföretag över hela världen. Oavsett om du är en erfaren matlagningsentusiast utomhus eller precis har börjat, en Alfa Forni pizzaugn kommer säkerligen att ta dina kulinariska färdigheter till nästa nivå.