Halvautomatiska kaffemaskiner

22 items total
Kaffemaskin med spak ECF01WHEU, vit, Smeg
4 441 kr
SMEECF01WHEU
Spak kaffebryggare DIVA 0,8 l, vit, rostfritt stål, Bugatti
New
BGTT15DIVAC1
Halvautomatisk kaffemaskin 5KES6403EBM, mattsvart, KitchenAid KA5KES6403EBM
Halvautomatisk kaffemaskin 5KES6403EDG, mattgrå, KitchenAid KA5KES6403EDG
Halvautomatisk kaffemaskin ECF01RDEU, röd, Smeg SMEECF01RDEU
Halvautomatisk kaffemaskin ESPRESSO LUMERO, WMF WM0412360011
Kaffemaskin med spak ECF01BLEU, svart, Smeg
4 441 kr
SMEECF01BLEU

Halvautomatiska kaffemaskiner – bli en hembarista

Vad är en halvautomatisk kaffemaskin?

Det finns tre olika typer av kaffebryggare: automatiska, halvautomatiska och manuella. En kombination av automatiska och manuella processer används i halvautomatiska kaffemaskiner som kräver att bryggaren mal kaffebönor och manipulerar sumpen manuellt innan portafiltret sätts in i kaffemaskinen. En halvautomat gör att du kan skräddarsy ditt kaffe och tillaga det precis som du vill ha det.

Hur fungerar en halvautomatisk kaffemaskin?

Med en halvautomatisk kaffemaskin maler och stampar du bara kaffebönorna, stänger portafiltret och - beroende på modell av vår halvautomatiska espressomaskin - väljer vi sedan antingen den inställning vi är intresserad av för den valda drycken ( antal och storlek på bilder) eller justera bryggtiden manuellt genom att sänka spaken.

Varför ska jag köpa en halvautomatisk kaffemaskin?

Halvautomatiska kaffemaskiner är ganska krävande när det kommer till deras funktion men ger dig en stor mängd kontroll över bryggprocessenom du är en riktig kaffeälskare och om du har en smak för nyanserna i din espresso den här typen av kaffebryggare är definitivt värd att investera i. Det finns flera anledningar till att köpa en spak kaffemaskin med de två viktigaste är:

  • Kaffes kvalitet

Halvautomatiska kaffemaskiner är möjligen de bästa typerna av kaffebryggare för att göra smakrika koppar kaffe. Du har total kontroll över smaken, trycket och intensiteten på din espresso här. Du kan bli hembarista och servera kaffe i baristastil hemma.

  • Bryggtid

En fördel med att ha en halvautomatisk kaffebryggare är att skotten inte är förprogrammerade i maskinen. Detta innebär att en halvautomatisk kaffebryggare gör det möjligt för dig att göra ditt perfekta skott varje gång och varje gång kan du också göra det annorlunda.

Sammanfattningsvis kombinerar en halvautomatisk kaffemaskin teknik med expertis i att göra kaffe, vilket ger dig yttrandefrihet och möjlighet att skräddarsy varje shot efter dina personliga preferenser.

I Kulina erbjuder vi ett fantastiskt urval av premiumkaffemaskiner för hemspak från kända tillverkare som La Pavoni, Smegoch KitchenAid. Du kan också titta igenom vårt urval av droppkaffebryggare om du och din familj dricker mycket kaffe på morgonen.