Halvautomatiska kaffemaskiner

21 items total
Halvautomatisk kaffemaskin ECF01RDEU, röd, Smeg
4 707 kr –6 %
SMEECF01RDEU
Kaffemaskin med spak ECF01WHEU, vit, Smeg
4 707 kr –27 %
3 433 kr
SMEECF01WHEU
Espressomaskin DIVA 0,8 l, äppelgrön, rostfritt stål, Bugatti BGTT15DIVACM
Espressomaskin DIVA 0,8 l, gräddvit, rostfritt stål, Bugatti BGTT15DIVAC
Espressomaskin DIVA 0,8 l, lila, rostfritt stål, Bugatti BGTT15DIVACL
Espressomaskin DIVA 0,8 l, orange, rostfritt stål, Bugatti BGTT15DIVAO
Espressomaskin DIVA 0,8 l, röd, rostfritt stål, Bugatti BGTT15DIVAC3
Espressomaskin DIVA 0,8 l, vit, rostfritt stål, Bugatti BGTT15DIVAC1
Kaffemaskin med spak ESPERTO ABILE silver, La Pavoni LPVLPLESA01EU
Kaffemaskin med spak ESPERTO COMPETENTE, guld, La Pavoni LPVLPLESC01EU
Kaffemaskin med spak EUROPICCOLA BASE silver, La Pavoni LPVLPLENQ01EU

Halvautomatiska kaffemaskiner – bli en hembarista

Vad är en halvautomatisk kaffemaskin?

Det finns tre olika typer av kaffebryggare: automatiska, halvautomatiska och manuella. En kombination av automatiska och manuella processer används i halvautomatiska kaffemaskiner som kräver att bryggaren mal kaffebönor och manipulerar sumpen manuellt innan portafiltret sätts in i kaffemaskinen. En halvautomat gör att du kan skräddarsy ditt kaffe och tillaga det precis som du vill ha det.

Hur fungerar en halvautomatisk kaffemaskin?

Med en halvautomatisk kaffemaskin maler och stampar du bara kaffebönorna, stänger portafiltret och - beroende på modell av vår halvautomatiska espressomaskin - väljer vi sedan antingen den inställning vi är intresserad av för den valda drycken ( antal och storlek på bilder) eller justera bryggtiden manuellt genom att sänka spaken.

Varför ska jag köpa en halvautomatisk kaffemaskin?

Halvautomatiska kaffemaskiner är ganska krävande när det kommer till deras funktion men ger dig en stor mängd kontroll över bryggprocessenom du är en riktig kaffeälskare och om du har en smak för nyanserna i din espresso den här typen av kaffebryggare är definitivt värd att investera i. Det finns flera anledningar till att köpa en spak kaffemaskin med de två viktigaste är:

  • Kaffes kvalitet

Halvautomatiska kaffemaskiner är möjligen de bästa typerna av kaffebryggare för att göra smakrika koppar kaffe. Du har total kontroll över smaken, trycket och intensiteten på din espresso här. Du kan bli hembarista och servera kaffe i baristastil hemma.

  • Bryggtid

En fördel med att ha en halvautomatisk kaffebryggare är att skotten inte är förprogrammerade i maskinen. Detta innebär att en halvautomatisk kaffebryggare gör det möjligt för dig att göra ditt perfekta skott varje gång och varje gång kan du också göra det annorlunda.

Sammanfattningsvis kombinerar en halvautomatisk kaffemaskin teknik med expertis i att göra kaffe, vilket ger dig yttrandefrihet och möjlighet att skräddarsy varje shot efter dina personliga preferenser.

I Kulina erbjuder vi ett fantastiskt urval av premiumkaffemaskiner för hemspak från kända tillverkare som La Pavoni, Smegoch KitchenAid. Du kan också titta igenom vårt urval av droppkaffebryggare om du och din familj dricker mycket kaffe på morgonen.