Bugatti

Möt Bugatti, det italienska varumärket som erbjuder inte bara snygga köksmaskiner, bestick och köks- och mattillbehör utan också idén om "Unexpected Everyday" - en snygg påminnelse om att uppskatta de små sakerna som omger och rör oss varje dag.
60 items total
Brödrost VOLO 32 cm, vit, rostfritt stål, Bugatti BGTT13SVOLOC1
Smörgåsgaller VOLO, set i 2, rostfritt stål, Bugatti BGTT13VOLO025A2
Brödrost VOLO 32 cm, gräddvit, rostfritt stål, Bugatti BGTT13SVOLOC
Brödrost VOLO 32 cm, guld, rostfritt stål, Bugatti BGTT13SVOLODL
Brödrost VOLO 32 cm, lila, rostfritt stål, Bugatti BGTT13SVOLOCL
Brödrost VOLO 32 cm, röd, rostfritt stål, Bugatti BGTT13SVOLOC3
Brödrost VOLO 32 cm, roséguld, rostfritt stål, Bugatti BGTT13SVOLORG
Brödrost VOLO 32 cm, silver, rostfritt stål, Bugatti BGTT13SVOLOCR
Brödrost VOLO 32 cm, svart, rostfritt stål, Bugatti BGTT13SVOLON
Brödvärmare VOLO, rostfritt stål, Bugatti BGTT13VOLO024A
Elektrisk juicepress VITA 0,6 l, gul, rostfritt stål, Bugatti BGTT55VITAC6
Elektrisk juicepress VITA 0,6 l, lila, rostfritt stål, Bugatti BGTT55VITACL
Elektrisk juicepress VITA 0,6 l, röd, rostfritt stål, Bugatti BGTT55VITAC3
Elektrisk juicepress VITA 0,6 l, vit, rostfritt stål, Bugatti BGTT55VITAC1
Espressomaskin DIVA 0,8 l, äppelgrön, rostfritt stål, Bugatti BGTT15DIVACM
Espressomaskin DIVA 0,8 l, gräddvit, rostfritt stål, Bugatti BGTT15DIVAC
Espressomaskin DIVA 0,8 l, lila, rostfritt stål, Bugatti BGTT15DIVACL
Espressomaskin DIVA 0,8 l, orange, rostfritt stål, Bugatti BGTT15DIVAO
Espressomaskin DIVA 0,8 l, röd, rostfritt stål, Bugatti BGTT15DIVAC3
Up
More products

Bugatti - lyxiga italienska köksmaskiner och tillbehör

Bugatti är ett varumärke som producerar moderna samlingar av bestick, serviser, köksartiklar, termoflaskor och små men ändå innovativa köksapparater, alla genomsyrade av intelligens. Genom att blanda estetisk utforskning och teknologi med en distinkt italiensk stil, skapar varumärket föremål som har en sofistikerad stil och funktionellt syfte. Dessutom integrerar Bugatti:s framåtriktade filosofi sömlöst äkta lokala traditioner, vilket resulterar i en unik och autentisk produkt.

Bugatti-kollektionerna fokuserar inte bara på den estetiska aspekten av design utan integrerar också de väsentliga praktiska egenskaperna som krävs av vardagliga hushållsartiklar. Begreppet skönhet utforskas i alla deras kollektioner.

Bugatti varumärkeshistorik

Bugatti har en rik historia av evolution (som sträcker sig tillbaka till 1923), som började som en professionell verkstad som tillverkade nickel-silver och silverpläterade mässingsbestick. Företaget var sedan banbrytande för utvecklingen av legeringen Bugatti och har sedan dess blivit ett modernt köksvarumärke. Ursprungligen hette F.lli Bugatti fu Amadio som en hyllning till fadern till de fem bröderna som grundade det, Bugatti har alltid drivits av dess starka familjeband och djupa kopplingar till Lumezzane-regionen i Italien.

När det kommer till märkets mest samtida historia, gjorde Bugatti sitt intåg på marknaden 2005 med lanseringen av sin första lilla köksapparat, Diva espressomaskin, som designades av Andreas Seegatz. Sedan dess har företaget fortsatt att utöka sin produktlinje med en rad erbjudanden som har dess distinkta varumärkesdesign och banbrytande DNA.

Trots sin långa historia har Bugatti fortsatt att tänja på gränserna för innovation inom design, estetik och teknik. Företaget har åtagit sig att ingjuta sitt arv och anda i vardagliga föremål, skapa en färgstark och spännande livsstil full av berättelser värda att dela.

Bugatti filosofi - oväntad vardag

Genom att upphöja vardagslivets enkla ritualer med värme, magi och förundran, vill Bugatti berika de dagliga vanorna vi utför i våra hemmiljöer, göra dem mer intima och ansluta till våra djupaste önskningar genom att framkalla en värdefull och känslomässig resa genom skönhet och design.

Bugattis filosofi om oväntad vardag betonar betydelsen av små saker som kan påverka vårt dagliga liv. Denna filosofi främjar idén att vi kan skapa meningsfulla upplevelser genom att omfamna de extra verkliga, varma och själfulla ögonblicken som är unika och överraskande. Det är en snygg påminnelse om att uppskatta de små sakerna som rör oss varje dag.

Bugattis produktsortiment - där italiensk stil möter innovation

Bugatti, även känd som Casa Bugatti, erbjuder ett brett utbud av produkter för hemmet, inklusive köksmaskiner, vattenflaskor, bestick och kökstillbehör. Det som skiljer deras produkter åt är deras unika och innovativa design som kombinerar både form och funktion. Bugattis produkter är inte bara visuellt tilltalande utan också effektiva och praktiska för dagligt bruk. De använder högkvalitativa material och uppmärksammar även de minsta detaljerna, vilket säkerställer att deras produkter är hållbara och hållbara. Dessutom är Bugatti engagerad i hållbarhet och miljövänlighet, genom att använda material och produktionsprocesser som minimerar deras påverkan på miljön.

Alla Bugattis små köksmaskiner omtolkar italiensk stil på nytt, med modern estetik kombinerad med överlägsen ingenjörsexpertis och banbrytande teknologi som IoT (Internet of Things) som används i Bugatti B Chef App och GTH (Glass Tech Hot) Semiconductor Technology) som används i Noun, den revolutionerande smarta matlagningsapparaten.