UBRD

UBRD kombinerar minimalism och professionalism med kärlek till trä och matlagning. Kolla deras skärbrädor och andra kökstillbehör som håller i årtionden och se trevlig matlagning kan vara!
10 items total
Flasköppnare VOTVÍRÁK, ek, blankstål, UBRD UBRD95DULESK
Flasköppnare VOTVÍRÁK, ek, matt stål, UBRD UBRD95DUMAT
Magnetisk knivstativ 28 x 18 cm, ek, UBRD
3 118 kr
UBRD69DU
Skärbräda VLAJKA L 25 x 35 cm, amerikansk valnöt, UBRD UBRD114MAO
Skärbräda VLAJKA L 25 x 35 cm, ek, UBRD
1 457 kr
UBRD114MDU
Skärbräda VLAJKA L 25 x 40 cm, amerikansk valnöt, UBRD UBRD114LAO
Skärbräda VLAJKA L 25 x 40 cm, ek, UBRD
1 709 kr
UBRD114LDU

UBRD - en hyllning till tjeckiskt hantverk och hållbar design

UBRDs historia och filosofi

UBRD är ett märke av köksartiklar i trä som har gjort sig ett namn i designvärlden med sin exceptionella kvalitet och innovativa design. Etablerat i Tjeckien 2014 av två vänner Jiří och Vojtěch. De bad en välkänd designer Petr Novague att arbeta för dem och snart lyckades företaget och vann det internationella iF DESIGN AWARD, omedelbart följt av Red Dot Design Award. UBRD Bevel - praktiskt köksset bestående av en skärbräda och ett magnetiskt knivställ - vann European Product Design Award och andra utmärkelser för sin funktionella design. Dessa utmärkelser har hjälpt dem att bli uppmärksammade av kunder som älskar UBRD-produkter – skärbrädor, knivblock, flasköppnare, brickor och annat kök tillbehör gjorda av trä av högsta kvalitet.

Grundarna av UBRD inspirerades av den rika traditionen av träbearbetning i Tjeckien. De ville skapa ett varumärke som kombinerade denna tradition med moderna designprinciper och ett engagemang för hållbarhet. Idag är UBRD känt för sina innovativa och funktionella produkter som är gjorda av hållbara material som bok, ek och valnöt. Dessa träslag kommer från lokala skogar och är noggrant utvalda för sin skönhet och hållbarhet.

Varför älskar användare UBRD-produkter?

UBRD produkter är kända för sin exceptionella kvalitet, funktionalitet och estetiska tilltal. De är noggrant designade för att göra vardagliga uppgifter i köket enklare och roligare. Kunder uppskattar uppmärksamheten på detaljer och användningen av hållbara material, vilket är i linje med deras värderingar om miljöansvar. Produkternas hållbarhet är också deras stora fördel. En av grundarna, Vojtěch Hrach, säger:

"Du behöver inte köpa en skärbräda vart femte år. Om man tar hand om det har man det för livet."

Och i Kulina är vi övertygade om att man bör köpa produkter av högsta kvalitet som håller i evigheter istället för att köpa kökstillbehör som inte står sig genom tiderna och som behöver bytas ut vartannat år eller månad.

UBRD produkter används av ett brett spektrum av människor, från hemkockar till professionella kockar. De är perfekta för alla som vill lägga till en touch av stil och funktionalitet till sitt kök samtidigt som de är uppmärksamma på deras miljöpåverkan. UBRD-produkter är också populära bland dem som uppskattar det unika hantverket och traditionen med tjeckiskt träbearbetning.

Vad är det som är så speciellt med UBRDs skärbrädor?

Skärbrädorna med UBRD logotyp kännetecknas av fantastiska material och praktiska funktioner. Tillverkade av lövträ ger de ett bekvämt grepp och tack vare tjockleken på materialet som används för produktionen kan de placeras vertikalt på köksskivan för bättre förvaring. Det vackra utseendet på skärbrädorna och knivblocken med UBRD gör dem till en fantastisk present för alla designälskare.