Etat Libre D'Orange

Etat Libre d'Orange, ett franskt parfymeri som älskar att chocka sina fans med dofter som de aldrig har luktat förut, överraskande kompositioner, såväl som originalnamn och förpackningar av deras produkter som återspeglar deras excentriska innehåll. Är du modig nog att prova ett av deras doftljus?
12 items total
Doftljus 500 YEARS 230 g, Etat Libre d'Orange
New
ELDRYRS300B
Doftljus FRUSTRATION 230 g, Etat Libre d'Orange
New
ELDRFRU300B
Doftljus SOUL OF MY SOUL 230 g, Etat Libre d'Orange
New
ELDRSOU300B
Doftljus SPICE MUST FLOW 230 g, Etat Libre d'Orange
New
ELDRSMF300B
Doftljus HERMANN, Etat Libre d'Orange
572 kr
ELDHER200B
Doftljus REMARKABLE PEOPLE, Etat Libre d'Orange ELDRMK200B
Doftljus YOU OR SOMEONE LIKE YOU, Etat Libre d'Orange ELDYOU200B

Etat Libre d'Orange - rebelliskt franskt parfymeri fullt av design och oregerliga idéer

Etat Libre d'Orange är ett unikt och innovativt franskt parfymeri som grundades 2006 av Etienne de Swardt i Paris. Detta märke har snabbt blivit populärt bland parfymentusiaster för sitt okonventionella förhållningssätt till doftskapande och vågade marknadsföringskampanjer.

Etienne de Swardt, grundaren av Etat Libre d'Orange, inspirerades av punkens rebelliska anda och den surrealistiska rörelsens konstnärliga frihet. Han ville skapa ett varumärke som skulle utmana traditionella föreställningar om doft och tänja på gränserna för vad som anses acceptabelt i parfymervärlden.

De ljus som varumärket erbjuder och som finns i Kulina skapades också med en ambition att övervinna det som är förbjudet och att bryta mot reglerna. Vill du veta hur den här typen av doftljus luktar? Kontrollera doftljusen och ändra atmosfären i din interiör.

Etat Libre d'Orange - märket utan dess like

Ett av kännetecknen för varumärket Etat Libre d'Orange är dess provocerande och ofta humoristiska marknadsföringskampanjer. Deras dofter och ljus har provocerande namn som "Fat Electrician", "Remarkable people" och "I Am Trash". Detta lekfulla förhållningssätt till varumärkesbyggande har hjälpt varumärket att sticka ut på en fullsatt marknad och har gett dem en hängiven följare av kunder som uppskattar dess vanvördiga och vågade attityd.

Förutom sina innovativa dofter är Etat Libre d'Orange också känt för sin slående flaskdesign och ovanliga förpackning. Varje flaska och ljus är designade för att spegla den unika personligheten hos doften den innehåller, och varumärket har vunnit flera designpriser för sin innovativa förpackning.

En av de saker som skiljer Etat Libre d'Orange från andra doftmärken är dess engagemang för att använda ingredienser av hög kvalitet. De arbetar med några av de bästa parfymörerna i branschen för att skapa dofter som är både unika och långvariga. Många av deras dofter är också grymhetsfria och veganska, vilket gör dem till ett populärt val bland konsumenter som är medvetna om hur deras inköp påverkar miljön.

Etat Libre d'Orange och dess ljus

Etat Libre d'Oranges okonventionella inställning till doftskapande och dess engagemang för att använda högkvalitativa ingredienser har lett till samlingen av ovanliga doftljus. Utforska det okända, se hur de luktar, upplev den nya stämningen i din interiör eller ge ljuset Etat Libre d'Orange i present till en vän som älskar parfymer. Ljusets förpackning såväl som designen på glasbehållaren kommer att göra din gåva mycket speciell och minnesvärd.