Polarbox

Polarbox är en snygg och bekväm bärbar kylare i vintagestil! Packa dina drinkar och smörgåsar och tillbringa dagen på stranden eller sjön precis som du vill ha det. Med kalla drycker och ett fräscht mellanmål smakar tiden med nära och kära ännu bättre.
4 items total
Kylbox CLASSIC 12 l, mörkblå, Polarbox
New
738 kr
PLBXPLB12AZCLASS
Kylarbox CLASSIC 12 l, lila, Polarbox
Outlet
738 kr
PLBXPLB12MCLASS
Kylarbox POP 12 l, blå, Polarbox
738 kr
PLBXPLB12CRPOP
Kylarbox POP 12 l, gammelrosa, Polarbox
738 kr
PLBXPLB12NVPOP

Polarbox - retrokylare för roliga älskare

Polarbox, ett varumärke som grundades 2015 av en grupp friluftsentusiaster som letade efter en kylare som inte bara var funktionell utan också snygg, har blivit synonymt med retro resekylare. Grundarna av företaget ville skapa en produkt som skulle vara perfekt för utomhusäventyr, roadtrips och stranddagar. De ansåg att marknaden saknade en resekyl som var både hållbar och attraktiv, och därför satte de sig för att skapa en.

Polarbox kylare kännetecknas av retrostil och inredning täckt med expanderad polystyren - material som kännetecknas av sin stora lätthet och för att vara en utmärkt värmeisolator.

Märkets motto är "Stay cool, stay retro", vilket perfekt sammanfattar dess inställning till sina produkter. Företaget anser att en kylare inte bara ska vara ett funktionellt föremål utan också ett tillbehör som speglar användarens personlighet och stil. Deras kylare är därför perfekta för äventyrliga individer som älskar att utforska naturen med stil.

Polarbox resekylskåp stilar och storlekar

Polarbox kylare vackra och lätta och finns i två storlekar (12 och 20l kapacitet, motsvarande 15 och 30 burkar) och två stilar - Classic och Pop. Classic-modellen är utrustad med ett läderhandtag i sin naturliga färg och i Pop-modellen väljer du färg på handtaget. En läderrem kan justeras i tre lägen för att bära mångsidighet, komfort och säkerhet.

Polarbox kylares stil och design

En av de utmärkande egenskaperna hos Polarbox-produkter är deras stil och design. Kylarna är inspirerade av de klassiska kylarna på 1950- och 1960-talen och finns i en rad retrofärger, inklusive turkos, gult och rosa. Varumärket har också samarbetat med artister för att skapa design i begränsad upplaga som är både unik och iögonfallande.

Slutligen, unga och äventyrliga människor älskar Polarbox-produkter eftersom de speglar deras personlighet och livsstil. Varumärkets retroinspirerade design är perfekt för dem som älskar vintagestil, medan själva produkterna är byggda för att klara av utomhusäventyrs påfrestningar. Polarbox kylare är också en bra konversationsstartare, vilket gör dem till det perfekta tillbehöret för sociala evenemang och sammankomster.

Om du letar efter tillbehör som kan följa med dig under din semester, picknick och dagar på stranden är Polarbox ett perfekt val.