Done by Deer

Done by Deer kombinerar enkelheten i dansk design med moderna livsstilsprodukter för familjer med spädbarn och småbarn. Kolla vad det är för serviser och leksaker och ha kul med att inreda barnrummet, äta och leka med ditt barn!
30 items total
Babyskallra SEA JELLY, rosa, Done by Deer
362 kr
DBD4323571
Barn-kopp, set i 3 delar, 160 ml, silikon, Done by Deer DBD1929599
Barnservis PEEKABOO, 3 st, blå, silikon, Done by Deer DBD1516372
Barnservis set ELPHEE, 3 st, silikon, Done by Deer DBD1529729
Barnservis set PEEKABOO, 3 st, med haklapp, Done by Deer DBD1516529
Barnservisset PEEKABOO, 3 st, blå, Done by Deer DBD1516522
Barntallrik med sugkopp WALLY, blå, Done by Deer DBD1716382
Barntallrik PEEKABOO ELPHEE 16 cm, rosa, Done by Deer DBD1719831
Dragleksak RAFFI, orange, Done by Deer
650 kr
DBD4698344
Silikontallrik PEEKABOO ELPHEE 16 cm, grön, Done by Deer DBD1719833
Up
More products

Gjort av rådjur - älskad av barn och deras föräldrar

Done by Deer är ett danskt märke som blivit synonymt med snygga och funktionella barnprodukter. Företaget grundades 2014 av Helene Hjorth, en designer med passion för att skapa produkter som både barn och föräldrar skulle älska.

Företagets namn var inspirerat av en dikt av Rudyard Kipling, som berättar historien om en elefantbebis som heter Toomai och hans mamma. I dikten används frasen "gjord av rådjur" för att beskriva djungelns naturliga skönhet, och Helene Hjorth kände att denna känsla perfekt fångade essensen av hennes varumärke. Done by Deer har snabbt blivit en favorit bland föräldrar och barn runt om i världen. Med sin minimalistiska estetik, uppmärksamhet på detaljer, pastellfärger och engagemang för kvalitet är det lätt att förstå varför Done by Deer har blivit ett populärt varumärke för snygga och funktionella barnprodukter.

Gjort av rådjur produkter och design

Done by Deers produkter - { 1} leksaker, inredning och förvaring för barnrummet, serviser för barn, sänglinne och amningsprodukter 1} är designade för att vara både visuellt tilltalande och praktiska. Företagets signaturestetik är minimalistisk och modern, med fokus på rena linjer och dämpade färger. Många av deras produkter har lekfulla djurmotiv, som älskas av både barn och vuxna.

En av de saker som skiljer Done by Deer från andra barnmärken är deras uppmärksamhet på detaljer. Varje produkt är noggrant designad för att vara både funktionell och hållbar, med funktioner som lättstädade tyger och justerbara remmar som växer med ditt barn.

Företagets engagemang för kvalitet har inte gått obemärkt förbi hos designvärlden. 2017 vann Done by Deer ett Red Dot Design Award för sitt Yummy+ middagsset, som prisades för sin "enkla och praktiska design" och "högkvalitativa material". Företaget har också varit med i många designpublikationer, inklusive Wallpaper*, Dezeen och Design Milk.

Så varför älskar barn och föräldrar Done by Deer? För föräldrar är det kombinationen av stil och funktionalitet. Done by Deers produkter är inte bara visuellt tilltalande utan också praktiska och hållbara, vilket gör dem till en smart investering för upptagna familjer. Designen ser väldigt snygg ut i moderna interiörer vilket också är en stor fördel för alla föräldrar som bryr sig om utseendet på sitt hem.

För barn är det de lekfulla djurmotiven och ljusa färgerna som gör Done by Deer-produkter så tilltalande. Från deras mjuka och gosiga leksaker till deras färgglada middagsset, allt om Done by Deer är designat för att fånga ett barns fantasi och göra vardagliga aktiviteter roligare.

Gjort av rådjur i Kulina

Kulinas kunder älskar barnservisen som erbjuds av Done by deer. Tallrikarna och skålarna är praktiskt taget okrossbara, många av dem har sugkoppar och fack för att separera ingredienser. Alla har barnvänliga mönster och mönster. I Kulina hittar du även silikonhaklappar med fickor, barnbestick, dricksmuggar och set med matbehållare som låter dig packa hälsosamma snacks som ditt barn kan ta med på resan eller till parken eller lekplatsen. Vi har även leksaker för små