Matlagningsskola Chefparade

Kockparad matlagningsskola

Matlagningsskola

Skapa historien om ditt hem med oss!
Med Kulina och... Chefparade!

Stjärnor

Sedan 2007

Lång tradition

på sina marknader

Användare

Mer än

250 000 deltagare

i matlagningskurser

gaffel-kniv

Organiserat mer än

50 000 matlagningskurser

och andra evenemang

tummen upp

Mer än

12 000 positiva recensioner

på Staffino.cz bland andra

Ta en titt, på vad vi har kokat ihop åt dig!

På Chefparade är du den viktigaste ingrediensen, så även om det bara är du, så kommer kursen att äga rum. Matlagning är en bra sak att njuta av med en grupp människor eller vänner och mat smakar bäst när du kan dela den med någon annan, men en en-till-en-kurs med vår kock, kommer också att vara ett smakfullt äventyr, tycker du inte det?

Det är därför vi hos Kulina inte bara bryr oss om scenen, utan om historien som äger rum i den. Ditt hem, ditt kök och om du vill ha det fyllt med smaker, underbara dofter och liv Chefparade matlagningsskolor är det rätta valet för att få igång din inspiration i ett av de många matlagningsevenemangen som finns, oavsett om det är en matlagningskurs, teambuilding inom företaget, ett bröllop eller en privat fest.

Bild
Bild
Vänner

Matlagningskurser för nybörjare
samt mer avancerade kockar

Pojke

Matlagningskurser
för barn

Pussel

För företag organiserar vi
Teambuilding för företag

Glas

privata fester
för turister och alla andra

Varför prova en av matlagningskurserna?

  • Alla kan laga mat! Och i Chefparade matlagningsskola tror vi verkligen på det. För matlagning handlar inte bara om att laga mat och behärska färdigheter. Det är mycket mer än så! Det handlar om att ha roligt, upptäcka nya smaker och aromer, vara tillsammans, uppleva, prova något nytt, ibland skratta och ibland... Se med glädje över vad du har lyckats uppnå på en tallrik, även när du aldrig har lagat mat förut!
  • Sätt på dig förklädena, för under våra matlagningskurser är det du som ska laga mat - du skivar, du river, du steker, bakar eller sjuder. Du kommer också att servera maten och smaka den till den allra sista läckraste biten. Det är vad vi kallar hands-on kurser men vänta! Tja, vi gör en sak ... Vi städar upp hela röran!
  • Vi erbjuder över 50 rätter att välja mellan med rätter från hela världen. Vi tror att alla kan laga mat och det är därför våra klasser är för nybörjare, fans av matlagning och erfarna kockar.
  • Kurserna äger rum på våra professionella, fullt utrustade platser - i matlagningsstudion i Prag eller på en lantgård, i Bratislava, Košice och Budapest. Lantgården är idealisk för ett företags teambuilding eller ett bröllop med rustikt tema.
  • Våra deltagare (över 100 000 under de senaste 15 åren) säger att de hade 5 stjärnors erfarenhet med oss och det är därför de ofta kommer tillbaka (se åsikterna och kolla betygen online!) Detta beror på, att vi inte bara lär dig att laga mat. Vi visar dig att matlagning är att upptäcka nya smaker och ha kul.
  • Vi förser dig med alla ingredienser, verktyg och drycker och efter klasserna skickar vi alla recept till dig, så att du kan visa upp hemma, vad du har lärt dig. Dessutom städar vi köket åt dig!
  • Våra erfarna kockar gör matlagningen enkel och rolig. De är mästare i europeisk och asiatisk mat och experter på sushi, kött och efterrätter. De delar med sig av sin kunskap på ett lättillgängligt sätt, så att du alltid kan rekonstruera menyn du lagat i studion hemma.
Bild
Om du besöker Prag, Bratislava, Košice eller Budapest, prova en av våra kurser
Anmäl dig till en matlagningskurs