Matskålar

273 items total
Matskål ICE GREEN 200 ml, grön, keramik, MIJ
121 kr
MIJC2679
Pastaskål GREEN FADE 700 ml, grön, MIJ
294 kr –5 %
278 kr
MIJC1444
Skål GREEN FADE 300 ml, oval, grön, MIJ
154 kr –5 %
146 kr
MIJC4003
Glassskål BIG LOVE, med sked, apelsin, Alessi ALAMMI01SO
Liten skål WABI SABI 900 ml, brun, keramik, MIJ
New
MIJC1017
Serveringsskål KIOSK 350 ml, blå, Hübsch
325 kr
HU661305
Glasskål BIG LOVE, med sked, blå, Alessi
650 kr
ALAMMI01SAZ
Glasskål BIG LOVE, med sked, rosa, Alessi
650 kr
ALAMMI01SF
Matskål 20 cm, grå/gräddvit, Bitz
252 kr
BITZ11199
Matskål 20 cm, grå/ljusblå, Bitz
265 kr
BITZ11668
Matskål 20 cm, grå/ljusrosa, Bitz
229 kr
BITZ11200
Up
More products

Matskål - något mer än bara en vanlig sopptallrik...

Vad är en matskål?

Skålar är nästa nödvändiga sak att ha vid bordet bredvid middagstallrikar och serveringsfat. Matskålar är helt enkelt tallrikar som kan användas för att servera olika sorters soppor (inklusive Ramen och andra typer av asiatiska soppor), pasta, sallader, men även flingor. De är tillräckligt breda för att rymma en hel portion och tillräckligt djupa för att rymma alla typer av måltider.

Matskålar finns i en mängd olika storlekar, material, färger, stilar och former så att du kan hitta en som passar dina preferenser. Vi har ett stort urval av matskålar i Kulina från toppmärken som Blomus, Revol, MIJ och Bitz. Dessa skålar kan användas till allt från frukost till middag.

Vad ska jag tänka på när jag köper en matskål?

När du letar efter en ny matskål bör materialet vara din högsta prioritet. Skålens material påverkar både dess utseende och användbarhet. Träskålar fungerar till exempel bra för att blanda eller servera mat men är ofta osäkra för uppvärmning i mikrovågsugn eller ugn. Soppor och grytor kan värmas upp i keramiska skålar i mikron, vilket också är en trevlig egenskap. Matskål av lergods eller keramik är hygienisk och innehåller inga mikroorganismer.

Tänk också på skålens djup när du köper matskålar, för medan djupa skålar fungerar bra för soppa, chili och gryta, är grunda matskålar idealiska för pastarätter.

Varför ska du överväga att köpa en set i matskålar?

A set i matskålar vid ditt bord kan vara en bra idé av en mängd intressanta skäl. Du kan använda den för att göra ett uttalande och lägga till en nypa färg till din dukning. Du kan antingen köpa ett set i samma färg eller design eller blanda färgglada skålar för att göra ditt bord ännu mer dynamiskt.

Matskålar finns i en mängd olika traditionella, asiatiska, rustika eller moderna mönster som kan ge din matsal karaktär. Se till att kolla vårt utbud av serveringsskålar och snackskålar för att göra din dukning komplett, praktisk och vacker.