Om oss

Om oss

Om oss

Vi skapar historien om ditt hem
med dig

Vem är Kulina?

Vi är en grupp entusiaster som har möblerat (och några av oss möblerar fortfarande) sina hem, som har lärt sig att laga bra mat samt med högkvalitativa produkter och ingredienser, och som tycker om att spendera tid med våra familjer och vänner i bekvämligheten av våra hem. Varje hem berättar historien om sina boende. Och alla vi hos Kulina skriver våra egna berättelser.

Är det lätt att hitta vackra och högkvalitativa hemtillbehör?

Bara om du är en Sherlock Holmes för design. Men om hållbarhet, tidlöshet och kvalitet inte bara är tomma ord för dig, kommer du snart att upptäcka att du är på rätt plats.

Vi vill inte omge oss med onödiga saker. Därför väljer vi noggrant produkter, som kommer att tjäna oss och våra kunder i många år och kommer att vara ett nöje att titta på.

Och eftersom vi har hittat det vi letade efter, tror vi att vi kan hjälpa dig också. Skriv historien om ditt hem med oss Vi har valt produkter som är gjorda för att hålla, från de mest ikoniska varumärkena i över 10 år.

Bild

Hur skapar vi en berättelse om Kulina?

2007
Matlagningsskolans öppning

Öppnande av en matlagningsskola

Chefparade-teamet: vad äter vi, vad vi lagar! Vi öppnar en matlagningsskola. För matlagningsentusiaster och för företag. Eftersom vi vet av egen erfarenhet, att en gryta med het Chili con carne förenar människor bättre än en vanlig teambuilding med en dragkamp. Och även så om de kastar ägg på varandra.

2009
Etablering av varumärket Kulina

Ställa in varumärket Kulina

Sedan 2009, i mer än 10 år, har Kulina utvecklats oberoende av matlagningsskolans verksamhet. En verkligt unik webbutik på den tiden i Tjeckien, med fokus på tillbehör av högsta kvalitet för kök och matsal.

2019
Matlagningsskolans öppning

Vilket "äktenskap"

Vissa säger att det är sunt förnuft, men vi visste att det skulle bli kärlek. Kulina och Chefparade, två entusiaster av god mat, vin, heminredning och livets kärlek finns nu under samma tak (bokstavligen! vår butik och matlagningsskola delar lokaler på Holešovice-marknaden, i Prag).

Vi köpte varumärket Kulina 2019 efter att det stötte på allvarliga ekonomiska svårigheter. Vi började från noll med bara den ursprungliga logotypen och efter ett mycket tufft första år, med ett nytt team, räddade vi verksamheten, som idag åtnjuter det växande intresset hos designälskare.

2020
På gården och utomlands

Chefparade lantgård

Allt är stängt, men vi tar ingen paus! Vi renoverar matlagningsskolan och vårt showroom i Holešovice och öppnar en Chefparade-gård i Sukorady. Du kan komma till en romantisk plats inte långt från Prag, för att laga mat eller baka ditt eget bröd i en utomhusugn. Du kan också organisera ett stort rustikt bröllop utomhus.

Du kan inte resa? Inte hos Kulina. Kulina växer och reser över hela Europa. Vi finns inte längre bara i Tjeckien utan även i Slovakien, Ungern, Polen, Rumänien och Bulgarien. Och vi fortsätter att lägga till röda nålar på den europeiska kartan ...

2022
Matlagningsskolans öppning

Långt bortom köket

Vi är redan experter på urval av kvalitetsprodukter för köket. Våra kockar från matlagningsskolan kontrollerar produkterna med sina professionella ögon och expertis. Och eftersom hemmet inte slutar i köket, bestämmer vi oss för att utöka produktsortimentet, för att gå utöver de imaginära gränserna för köket och matsalen.

Vi surfar alla på Internet och letar efter en intressant design, som vi kan dela med varandra i vårt ständiga sökande efter de bästa idéerna för ett mysigt boende. Våra varumärkeschefer kontrollerar alltid om varumärket uppfyller våra strikta kriterier gällande hög kvalitet och hållbarhet. Hos Kulina säljer vi inte varumärken som är populära, vi säljer kvalitetsprodukter. Vi är inte inredningsarkitekter som arbetar för en design &; heminredningstidning, vi skapar hem för verkliga livet och riktiga människor.

Vi tar hand om våra e-butiker, matlagningsskolan och alla intressanta varumärken, som anförtror oss att hantera distributionen av deras varumärken.
Som Made in Japan – en tillverkare av traditionell keramik från Japan – och vårt mest älskade varumärke.
Och vi väljer alla de bästa produkterna för ditt hem tillsammans. Tja, skulle du inte älska ett sådant jobb?

Kulina är annorlunda. ALLVARLIGT. Skryter vi inte för mycket?
Tja, se själv och läs VARFÖR KULINA.
Varför Kulina