House Doctor

House Doctor, det ledande skandinaviska varumärket, är känt för sin uppmärksamhet på detaljer. Detaljer spelar roll och det borde också varje enskild produkt i ditt hem. Designa din egen inredning med hjälp av vackra, meningsfulla föremål.
4 items total
Barsked GRUNGE, House Doctor
157 kr
HD211290814
Cocktailshaker ALIR, mässing,House Doctor
614 kr
HD211290800
Cocktailshaker GRUNGE, House Doctor
638 kr
HD211290811
Ishink ALIR, mässing, House Doctor
759 kr
HD211290801

House Doctor - den bästa medicinen för ditt hem

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som grundades 2001 av tre bröder som delar passionen för mysiga, informella interiörer. De tror att vackra interiörer väcker de nödvändiga vitaminerna och de finansierade företaget med ett uppdrag att skapa vackra, funktionella och prisvärda produkter för hemmet. Varumärket har blivit ett känt namn i Danmark och har vunnit popularitet över hela Europa för sin konstnärliga designstil och harmoniska produktsortiment.

House Doctor:s design och stil

Varumärket House Doctor är känt för sin distinkta skandinaviska designstil som kombinerar enkelhet, funktionalitet och elegans. Varumärkets produkter kännetecknas av rena linjer, en naturlig känsla, dova färger och en minimalistisk estetik.

Företagets uppdrag är att inspirera och hjälpa människor att skapa sina egna unika utrymmen – mysiga hem som är medicinen mot alla problem och sorger. House Doctors produkter är tänkta att ge balans, enkelhet och autenticitet in i människors hem. De gör det genom att erbjuda handgjorda mönster, organiska former, subtila detaljer, snygga texturer och balanserad design.

House Doctors produktsortiment

House Doctors produktsortiment är omfattande och omfattar allt från möbler och belysning till hemaccessoarer och textilier. Varumärkets produkter är designade för att vara funktionella och praktiska samtidigt som de ger en touch av stil till alla hem. Några av deras populära produktkategorier inkluderar:

  • Möbler: House Doctor erbjuder en rad möbler , inklusive stolar, bord, soffor och förvaringslösningar. Märkets möbler är designade för att vara både snygga och praktiska, vilket gör dem idealiska för moderna hem.

  • Belysning: House Doctors lampkollektion inkluderar en mängd olika armaturer som är både funktionella och snygga. Varumärkets belysning är designad för att skapa en varm och inbjudande atmosfär i alla rum.

  • Heminredningstillbehör: Varumärkets sortiment av heminredningstillbehör inkluderar en mängd olika dekorativa föremål, som vaser, planteringskärl, speglar och tavelramar. Dessa föremål är designade för att ge en touch av personlighet och stil till alla rum.

  • Textilier: House Doctors textilkollektion innehåller en mängd olika mjuka möbler, såsom kuddar, plädar och filtar. Varumärkets textilier är designade för att vara bekväma, praktiska och snygga, vilket gör dem perfekta för alla hem.

  • Utomhusprodukter, badrumstextilier och förvaringstillbehör