Ballarini

Ballarini är en italiensk ledande tillverkare av högkvalitativa non-stick-pannor. Se hur bekväm, enkel och trevlig matlagning kan vara!
6 items total
Glaslock stekpanna 24 cm, Ballarini
199 kr
BAL1001583
Non-stick stekpanna ALBA 24 cm, Ballarini
949 kr –25 %
709 kr
BAL1000240
Pannlock 20 cm, Ballarini
144 kr –3 %
139 kr
BAL1001582
Stekpanna FERRARA 32 cm, Ballarini
999 kr
BAL1000966
Stekpannalock 28 cm, Ballarini
235 kr
BAL1001584

Ballarini - gjord med en italiensk passion för matlagning

Ballarini är ett varumärke som har varit synonymt med italienska köksredskap av hög kvalitet i över 130 år. Varumärket har en rik historia som började 1889 när Paolo Ballarini etablerade en liten verkstad i staden Rivarolo, nära Padua, Italien. Idag är Ballarini ett välkänt varumärke som varit en del av Zwilling Group sedan 2015.

Ballarini - inte bara kokkärl

Uppdraget med Ballarini är att förse konsumenter med högkvalitativa, hållbara och vackert designade köksredskap som kommer att förbättra deras matlagningsupplevelse. Ballarini erbjuder ett brett utbud av köksredskapsprodukter som är designade för att möta behoven hos både professionella kockar och hemkockar. Varumärkets produktsortiment inkluderar stekpannor, kastruller, grytor, stekhällar och wokar, samt specialiserade köksredskap för grillning, bakning (PFOA-fri, nonstick) och rostning .

Det som gör Ballarinis kokkärl så speciella är kvaliteten på deras material och konstruktion. Märkets kokkärl är gjorda med en tjock aluminiumbotten som ger jämn värmefördelning, förhindrar heta fläckar och möjliggör exakt kontroll av tillagningen. Pannorna är även belagda med en non-stick yta som är fri från skadliga kemikalier och är lätt att rengöra. Dessutom har Ballarinis kokkärl ergonomiska handtag som är designade för komfort och användarvänlighet.

I Kulina erbjuder vi Ballarinis non-stick-pannor med ett handtag utrustad med den patenterade Thermopoint, som uppmärksammar dig på rätt värme i pannan genom sin färg. Handtaget kan placeras i en ugn med en maxtemperatur på 160°C så att du äntligen kan kolla sear-first, ugn-second-metoden för att bemästra dina ribeye-biffar.

Kvalitet erkänd av toppkockar och designälskare

Ballarinis engagemang för kvalitet och innovation har uppmärksammats med många utmärkelser, inklusive det prestigefyllda Red Dot Design Award. Varumärkets köksredskap används av toppkockar runt om i världen och har presenterats i ledande kulinariska publikationer.

Sammanfattningsvis är Ballarini ett varumärke som är tillverkat med en italiensk passion för matlagning. Med över 130 års erfarenhet fortsätter varumärket att förse konsumenter med högkvalitativa, hållbara och vackert designade köksredskap. Oavsett om du är en professionell kock eller en husmanskock, erbjuder Ballarini något för alla.