Presenter för personer som har allting

35 items total
Köttknivset, 6 st, presentförpackning, WMF
1 082 kr –15 %
919 kr
WM1289616046
Sedelklämma THREESOME 6 cm, silver, Philippi PHP193308
Vinflaskkylare MANHATTAN 12 cm, WMF
842 kr –15 %
715 kr
WM0683969990
Antistressdekor BALLANCE 15 cm, svart, Philippi PHP193283
Avstressare MALO DELUX Philippi 7,5 centimeter silver PHP264004
Bokmärke RACING MOUSE 12,5 cm, silver, Philippi PHP195123
Bordslampa STANDING MONKEY 54 cm, svart, Seletti SLT14920
Bordspis SPIN 120, guld, Höfats
2 600 kr
HO00021
Citruspress JUICY SALIF, Alessi
1 023 kr
ALPSJS
Cocktailset, 3 st, rostfritt stål, Alessi
2 287 kr
ALGIA26SET
Durkslag MAX LE CHINOIS 30 cm, Alessi
4 754 kr
AL90025
Eldstartare FIREBIRD, rosa, Alessi
903 kr
ALGV34P
Fotoalbum HELLO BEAUTIFUL, vit, Printworks
Outlet
602 kr
PRPW00516
Fotoalbum IT'S ABOUT US, svart, Printworks
602 kr
PRPW00514
Fotoalbum YOU ARE SUNSHINE, grå, Printworks
602 kr
PRPW00513
Japansk kockkniv SUJIHIKI 24 cm, Dellinger
4 466 kr
DNGRSXL9309
Korvkniv 11 cm, F.Dick
584 kr
FDCK8200111
Pennhållare HELICOPTER 15 cm, silver, Philippi PHP245032
Up
More products

Presenter till människor som har allt

Vad kan man egentligen ge i present till en person som har allt?

Alla känner någon som är nästan svår att handla för eftersom de redan har allt de någonsin kan behöva eller önska, de ogillar att ta emot materiella föremål eller är kräsna.

Att handla efter dem kan vara utmanande, så förutom några soppande förslag nedan har vi sammanställt våra toppval – inklusive ätbara delikatesser och några kreativa idéer som hjälper dig att överraska och hänföra även den svåraste mottagaren.

Det är avgörande att tänka på vad mottagaren verkligen skulle värdesätta och njuta av när han väljer en present till någon som har allt. Här är några förslag för att komma igång:

 • Upplevelser: Överväg att ge dem en upplevelse som gåva, till exempel biljetter till en konsert, en matlagningskurs, en spadag eller en tur i luftballong. Erfarenheter skapar bestående minnen och kan vara mer meningsfulla än materiella ägodelar.

 • Shoppingkuponger: Låt dem välja vad de vill ha. Vi erbjuder obegränsade presentkort i Kulina så att de kan skapa historien om sitt hem med oss.
 • Delikatesser: Köp dem utsökt, högkvalitativt te, ekologisk kryddblandning eller olivolja med tryffel. Delikatesser är presenter som aldrig går ur mode och kommer att glädja även den som har allt.
 • Personliga presenter: Välj personliga föremål, som ett skräddarsytt konstverk, ett tillbehör med monogram eller ett skräddarsytt smycke. Dessa visar extra eftertanke och ansträngning.

 • Välgörenhetsdonationer: Ge en donation till en välgörenhetsorganisation eller ändamål som är i linje med deras värderingar. Detta visar en hänsyn till deras passioner bortom materiella ägodelar.

 • Prenumerationstjänster: Ge dem en prenumeration på en tjänst de kanske gillar, till exempel en gourmetmatleverans, en bokklubb, en streamingtjänst eller en månatlig prenumeration på vin eller te.

 • Tid och sällskap: Ibland är den mest värdefulla gåvan att spendera kvalitetstid med någon. Planera en speciell utflykt, middag eller en dag med aktiviteter de älskar.

 • Unika antikviteter eller samlarföremål: Leta efter sällsynta eller vintageföremål som passar deras intressen, till exempel antika böcker, vintageklockor eller samlarföremål.

 • Klasser eller workshops: Anmäl dem till en workshop eller klass som kan hjälpa dem att utforska ett nytt intresse eller hobby, som keramik, fotografi eller träbearbetning.

 • Hemtjänst: Ordna en städservice, landskapsarkitektur eller en gourmetkock för att laga en måltid hemma hos dem. Dessa tjänster kan göra deras liv bekvämare och roligare.

 • Digitala gåvor: Överväg digitala gåvor som onlinekurser, e-böcker eller medlemskap på plattformar som de kan uppskatta.

 • Handskrivna brev eller journaler: Ett hjärtligt brev som uttrycker din uppskattning och önskningar, eller en vackert utformad dagbok, kan vara en uppskattad gåva.

 • Lyxmat eller lyxdrycker: Välj vin av hög kvalitet, sällsynt whisky eller gourmetmat som de kanske inte har provat tidigare.

 • Växt eller träd: En levande gåva som en krukväxt eller ett träd att plantera i sin trädgård kan symbolisera tillväxt och livslängd. Kolla in vårt utbud av blomkrukor eller vaser som följer med blommorna.

 • Tekniska prylar: Om de är intresserade av teknik, överväg de senaste prylarna eller smarta enheterna som kan lägga till bekvämlighet eller underhållning.

Kom ihåg att tanken och ansträngningen du lägger ner på gåvan är det som verkligen betyder något. Istället för att fokusera på materiellt värde, sträva efter att välja en gåva som resonerar med deras intressen, passioner eller upplevelser de kan vårda.

Hur väljer man en perfekt present? Vilka aspekter bör du tänka på när du köper en present?

Att välja den perfekta presenten innebär att man tar hänsyn till mottagarens intressen, preferenser och tillfälle. Här är viktiga aspekter att tänka på när du köper en present:

 • Mottagarens intressen: Skräddarsy gåvan efter mottagarens hobbyer, passioner och aktiviteter. En gåva relaterad till något de älskar visar att du har ansträngt dig för att välja något meningsfullt.

 • Tillfälle: Fundera över orsaken till gåvan – oavsett om det är en födelsedag, årsdag, högtid eller en speciell milstolpe. Tillfället kan guida dig mot lämpliga presentalternativ.

 • Relation: Din relation till mottagaren är viktig. En present till en nära vän kan skilja sig från en present till en kollega eller en familjemedlem.

 • Ålder: Mottagarens ålder kan påverka vilken typ av gåva som skulle vara lämplig. Presenter till barn, tonåringar och vuxna kan skilja sig markant.

 • Personlig touch: Personliga presenter med mottagarens namn, initialer eller ett speciellt datum kan ge en unik och sentimental touch.

 • Praktiskt: Fundera på om gåvan kommer att vara användbar i mottagarens dagliga liv. Praktiska gåvor som passar deras behov kan vara omtänksamma och uppskattade.

 • Kvalitet: Välj en gåva av god kvalitet som återspeglar din omsorg och omtanke. Välgjorda föremål tenderar att hålla längre och lämna ett positivt intryck.

 • Överraskningsfaktor: Lägg om möjligt till en överraskning eller nyhet till presenten. Något oväntat kan göra nuet ännu mer minnesvärt.

 • Sentimentalt värde: En gåva som har sentimentalt värde, till exempel ett kärt minne eller ett inre skämt, kan skapa en djup känslomässig koppling.

 • Kulturell känslighet: Var uppmärksam på mottagarens kulturella bakgrund och övertygelse för att säkerställa att din gåva är lämplig och respektfull.

 • Etiska överväganden: Om mottagaren har starka etiska övertygelser, välj en gåva som överensstämmer med deras värderingar, till exempel hållbara eller grymhetsfria produkter.

 • Budget: Ställ in en budget som du är bekväm med och välj en present inom det intervallet. Omtänksamhet är viktigare än prislappen.

 • Undvik stereotyper: Undvik att lita på klichéer eller stereotyper när du väljer en present. Tänk på individen snarare än att lita på generaliseringar.

 • Presentkort: Om du är osäker på mottagarens preferenser kan ett presentkort till favoritbutiken eller restaurangen välja vad de vill ha.

 • Presentation: Fundera över hur gåvan ska presenteras. Genomtänkt inslagning eller förpackning kan förbättra helhetsupplevelsen.

Kom ihåg att de bästa gåvorna visar att du har tagit dig tid att förstå och överväga mottagarens personlighet och preferenser. I slutändan är det tanken och ansträngningen bakom gåvan som gör den verkligen meningsfull.