Deejo

Deejo - lyxiga fickknivar med tatuerade blad i rostfritt stål. Konstnärliga mönster och högsta kvalitet - design och presenter till honom och till henne.
25 items total
Fickkniv 37 g, kolfiberblad, deejo
879 kr
DJ1CC001
Fickkniv 37 g, ultralätt, enbärsträ, deejo DJ1CB002
Fickkniv 37 g, ultralätt, granadiljträ, deejo DJ1GB004
Fickkniv 37 g, ultralätt, svart, rosenträ, deejo DJ1GB005
Fickkniv 37 g, ultralätt, svart, träenbär, deejo DJ1GB002
Fickkniv BIKER 37 g, granadiljträ, deejo
879 kr
DJ1CB018
Fickkniv BIKER BLACK EAGLE 37 g, enbär, deejo DJ1GB108
Fickkniv ESOTERIC FANTASY BLACK 37 g, enbär, deejo DJ1GB113
Fickkniv HORLOGERIE WATCHMAKER 37 g, kolsvart, deejo DJ1GC010
Fickkniv NATURE HUNTING 37 g, rosenträ, deejo DJ1CB037
Fickkniv OUTDOOR CLIMBING 37 g, enbär, deejo DJ1CB031
Fickkniv TATOO FISH 37 g, enbärsträ, deejo DJ1CB015
Fickkniv TATOO TREE 37 g, rosenträ, deejo
879 kr
DJ1CB022
Fickkniv TATOO TRIBAL 37 g, enbär, deejo
879 kr
DJ1CB020
Fickkniv TATOO TROUT 37 37 g, enbärsträ, deejo DJ1GB121
Fickkniv TATOO WING 37 g, deejo
879 kr
DJ1CB016
Fickkniv ULTRA-LIGHT 37 g, granadiljträ, deejo DJ1CB004
Knivslida 37 g, naturbrun, läder, deejo
199 kr
DJDEE500
Knivslida för 37 g kniv, brun mocca, läder, deejo DJDEE502
Up
More products

Deejo - eleganta och snygga fickknivar

Deejos varumärke fransk historia och elegans

Deejo är ett franskt märke som har blivit allt mer populärt bland kniventusiaster. Företaget grundades med målet att skapa en lätt och elegant fickkniv som lätt kunde bäras runt. 2010 designade och uppfann Stéphane Lebeau en ultralätt fickkniv och några år senare föreställde Luc Foin, Stéphanes vän och partner, idén om personalisering. Sedan dess har Deejo etablerat sig som ett välrenommerat och innovativt varumärke.

Deejos historia är en av passion och engagemang för att skapa kvalitetsprodukter. Varumärket grundades av Luc Foin och Stéphane Lebeau, två vänner som delade en kärlek till utomhusaktiviteter och äventyr. De började sin resa med att skapa en enkel och lätt men ändå funktionell fickkniv som kunde användas för en mängd olika ändamål.

Deejo ligger i Paris-regionen. Tillverkningen av knivar börjar i företagets produktionsenheter i Asien och avslutas i dess ateljéer i Frankrike där de monteras, justeras, poleras, slipas och skräddarsys. Varje del kontrolleras individuellt innan den görs tillgänglig på marknaden.

Din alldeles egna, dagliga fickkniv

Fickknivarna tillverkade av Deejo är ett perfekt exempel på företagets engagemang för kvalitet och design. knivarna är lätta, eleganta och vackert utformade, vilket gör dem till en favorit bland kniventusiaster.

Bladen är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål, vilket säkerställer hållbarhet och skärpa. Varumärket använder Hardness Rockwell C-skalan för att bedöma styrkan på sina blad. Bladen på deras fickknivar är höghållfasta (HRC 54-56) och erbjuder ett robust snitt, effektivt på olika typer av material (papper, rep, mat). Bladen är spänstiga, men också lätta att hantera och enkla att slipa

En av de unika aspekterna av Deejo knivar är designens anpassningsbarhet. Kunder kan välja mellan en rad olika handtag, bladdesigner och gravyrer för att skapa en verkligt unik kniv.

Deejos signaturdesign - en kniv med en tatuering

Det som också är speciellt med Deejo är "tatueringarna". Att tatuera en kniv, precis som att tatuera på huden, gör en Deejo fickkniv ännu mer personlig och ger den mer identitet. Olika mönster och bilder inspirerade av tatueringsvärlden kännetecknar Deejo-bladen, vilket gör dem till ett populärt val för presenter.

Fickknivar har ett brett användningsområde, vilket gör dem till ett praktiskt verktyg att bära med sig. De kan användas till allt från att öppna förpackningar till att klippa rep eller laga mat på campingen. De är också bra verktyg för friluftsentusiaster som behöver ett pålitligt blad för olika aktiviteter.

Deejo-knivarnas popularitet kan tillskrivas ett antal faktorer. För det första är knivarna vackert designade, vilket gör dem till ett nöje att använda och visa upp. De är också mycket funktionella, med ett vasst blad och en robust konstruktion som tål hård användning. Slutligen har knivarnas vackra tatueringsliknande design gjort dem till ett populärt val för presenter, eftersom de kan skräddarsys efter mottagarens intressen och preferenser.

Deejo varumärke har etablerat sig som en ledare inom fickknivars värld med ett engagemang för kvalitet, design och funktionalitet. Oavsett om du behöver ett pålitligt verktyg för utomhusaktiviteter eller en unik present till någon speciell, är Deejo-knivar ett utmärkt val. Så om du letar efter en fickkniv som är både praktisk och elegant bör Deejo stå högst upp på din lista.