Pennvässare

1 items total
Pennvässare CASTOR, Alessi
699 kr
ALRT02

Pennvässare – för exakt penndrag

Vad är pennvässare bra för?

Vässare för pennor är ett måste i alla företag eller skolsystem. Den bästa för dina behov bör väljas eftersom de är nödvändiga för att hålla pennor redo för användning och vassa. Dessutom kan pennvässaren vara en bra presentidé till den som använder pennan väldigt ofta och till exempel är konstnär. Se till att du kollar vår bästsäljare med Alessi – en pennvässare som heter Castor som föreställer en rolig och hungrig bäver.

Varför används stål för att göra pennvässare?

Stål används ofta för att göra pennvässare på grund av dess styrka, hållbarhet och förmåga att hålla en kant. Högkolhaltigt stål, ett slags stål med en hög nivå av hårdhet och seghet, används ofta för att göra bladen av pennvässare. Att skärpa pennor upprepade gånger orsakar tryck och nötning, men Alessis typ av stål kan motstå det utan att tappa kanten eller skadas.

Stål är också ett billigt material som är enkelt att forma till många storlekar och former, vilket gör det perfekt att använda för att skapa pennvässare. Den är lämplig för användning på arbetsplatsen och i utbildningsmiljöer på grund av sin eleganta och professionella design.

Vilka är fördelarna med att ha pennvässare på kontoret?

En pennvässare är ett nödvändigt föremål för varje arbetsplats eller arbetsstation eftersom det kan spara tid, förbättra kvaliteten på ditt arbete och minska avfallet. Det finns flera fördelar med att ha en pennvässare på jobbet, inklusive:

  • Sparar tid: Med en pennvässare i närheten kan personalen snabbt och enkelt vässa sina pennor utan att lämna sina arbetsstationer eller avbryta produktiviteten. Detta kan minska distraktioner och öka produktiviteten.
  • Förbättrar kvaliteten: En vass penna är avgörande för att skapa snygga, exakta linjer och läsbar handstil. Anställda kan öka den allmänna kalibern i sitt arbete genom att använda pennvässaren som finns på arbetsplatsen för att hålla sina pennor konstant vassa och förberedda för användning.
  • Hållbarhet: Att använda en pennvässare gör det möjligt att återanvända pennor, vilket minskar behovet av att köpa nya och hjälper till med hållbarhetsinitiativ.
  • Bekvämlighet: Att ha en pennvässare på jobbet gör det lättare för anställda att utföra sina jobb och stödjer en professionell och välorganiserad arbetsplats.

I vår onlinebutik kan du även köpa häftapparater, linjaler, gem och gemhållareoch hålslagare.