Zwilling Fresh & Save
![Bild](https://www.kulina.cz/user/documents/upload/aLP/24-zwilling-FS/24%20zwilling%20vakuum.jpg)
ZWILLING FRESH & SAVE
färsk
upp till 5 gånger längre
upp till 5 gånger längre
mindre avfall, mer smak
Shoppa
Visste du det?
1/3
av all mat som produceras i världen kastas bort.
37,4 kg
matsvinn per år av 1 boende i ett genomsnittligt flerfamiljshus**
Hur man inte slösar?
Dyra frukter och grönsaker behöver inte längre hamna i avfallskorgen. Förvara dem väl. Släng dem inte - vakuumförpacka dem.
Vakuumsystem
Zwilling FRESH & SAVE
Zwilling FRESH & SAVE
![Bild](https://www.kulina.cz/user/documents/upload/aLP/24-zwilling-FS/24%20zwilling%20vakuum%20set.png)
![Bild](https://www.kulina.cz/user/documents/upload/aLP/24-zwilling-FS/24%20zwilling%20fresh.png)
Längre färsk
Håller maten fräsch upp till 5 gånger längre. Till exempel blir en halverad avokado brun på bara 20 minuter, men i vakuum håller den i 2 dagar.
![Bild](https://www.kulina.cz/user/documents/upload/aLP/24-zwilling-FS/24%20zwilling%20taste.png)
Mer smak
Maten är inte bara färsk och fräsch. Vakuumet bevarar också smak, arom, näringsämnen och vitaminer bättre.
![Bild](https://www.kulina.cz/user/documents/upload/aLP/24-zwilling-FS/24%20zwilling%20smart.png)
Smart översikt
Skanna QR-koden och mobilappen övervakar utgångsdatumet åt dig.
![Bild](https://www.kulina.cz/user/documents/upload/aLP/24-zwilling-FS/24%20zwilling%20sous%20vide.png)
Sous-vide matlagning
Vakuumförpackat kött eller grönsaker tillagas i vattenbad vid konstant låg temperatur. Den är då mör och behåller sina näringsämnen bättre.
Ta en titt
Hur du använder Zwilling FRESH & SAVE
Att minska matsvinnet är så enkelt.
Källa: *Organisationen för jordbruk och livsmedel (FAO), **Mendel University, Brno, Tjeckien
4 items total