Knivar Zwilling, Page 2
-
Tillbehör (104)
Tillbehör för lång livslängd på knivarna -
Tranchering (1)
Vass spets för att portionera fjäderfä -
Skärning (6)
Längre blad för att skära större köttbitar -
Tomat (8)
Tänder för ett jämnt snitt genom skalet, för tomater och citroner -
Sets (126)
Förstklassig köksutrustning och en populär present -
Kockknivar (97)
Basen i köket, universal för kött och grönsaker -
Universal (27)
En kortare och smalare variant av kockkniven -
För stekar (14)
För en verklig njutning av kött och bönor -
Japanskt (89)
Konsten att skära i varje snitt -
Santoku (45)
Japanska kockknivar för precision och snabbhet -
För bröd (53)
Tandat blad för hårt skal -
Fickknivar (17)
Vikbar kniv för fickan, ryggsäcken eller bilen -
Filéning (14)
Flexibelt långt blad för tunna filéer -
Urbening (14)
Smal och fast för arbete vid ben, på fågel och senor -
För barn (1)
Lär dig skära utan risk -
För skalning (12)
Rundade små knivar för grönsaker och frukt -
För avskalning (41)
Små knivar för fina och exakta snitt -
Klyvare (20)
Skärpa och tungt blad för ben och leder -
För ost (14)
Med hål för att förhindra fastklibbning, för mjuka och hårda ostar -
Skivning (11)
Långt blad för jämna skivor av kött -
Slaktarknivar (13)
Stark, kraftig och vass, för att skära stora bitar -
Späck (24)
Smal klinga för att späcka kött -
Skinka (22)
Långt och slätt blad för tunna skivor -
För lax (2)
Lång och tunn för perfekta filéer -
För bakverk (1)
Precisionsskärning utan smulor -
Hur man väljer en kockkniv: Komplett guide
-
Hur man väljer rätt knivlängd
-
Hur man väljer en kort kniv: Komplett guide
titleShort
Produkter 0
noResults
Du har sett 0 av 0 produkter
info