Max Benjamin

Max Benjamin, ett familjemärke som erbjuder handgjorda, lyxiga ljus och andra vackert doftande produkter sammansatta för att stressa ner, koppla av och lugna sinnet. Hitta din signaturdoft och ta den med dig överallt.
2 items total
Doft-refill för AQUA VIVA doftljus, Max Benjamin MXMBCR40
Doftpåfyllning för DODICI doftljus, Max Benjamin MXMBCR12

Max Benjamin - dofter som passar ditt humör

Max Benjamin är ett varumärke som har gjort vågor i doftbranschen sedan starten. Det irländskt baserade varumärket har byggt upp ett rykte för att skapa lyxiga doftljus, doftkort, bil och diffusorer för hemmet och fler produkter från kategorin hemdoft som är både eleganta och sofistikerade.

Varumärket grundades för 15 år sedan i den irländska vildmarken i Glencree Valley av Orla Van den Bergh och namngavs för att hedra Orlas tvillingsöner Max och Benjamin och utvecklades senare av bröderna Mark och David Van den Bergh, som inspirerades av sin mors - Orla -kärlek till att göra ljus. De började med att experimentera med naturliga vaxer och eteriska oljor och fann snabbt att de hade en förmåga att skapa vackert doftljus. Deras första kollektion lanserades 2007, och det blev en omedelbar succé. Max Benjamin studio är fortfarande baserad i Wicklow-kullarna, vilket inspirerar varumärkets inställning till hållbar design.

Max Benjamin produkter - hitta din signaturdoft

Max Benjamin är känt för sitt lyxiga utbud av ljus, diffusorer och hemdofter. Varumärket använder endast ingredienser av högsta kvalitet, inklusive eteriska oljor, för att skapa sina produkter. Alla ljus innehåller blyfria vekar av italiensk bomull och är gjorda med 100 % naturligt soja- och kokosvax och doft av eterisk olja. Varje ljus tar över sju timmar att skapa och varje ljus hälls upp för hand. Dofterna blandas noggrant för att säkerställa att de är perfekt balanserade. Några av märkets mest populära dofter inkluderar French Linen Water, citrongräs och ingefära och marockanskt myntete.

Varumärket Max Benjamin är känt för sin eleganta och sofistikerade designestetik. Varumärkets förpackning är enkel men ändå chic, med rena linjer och dämpade färger. Varumärkets designfilosofi är centrerad kring enkelhet och elegans, och detta återspeglas i alla aspekter av dess produkter.

Brands mission och vision

Varumärket Max Benjamin har åtagit sig att skapa produkter som är både vackra och naturliga. Företaget tror att doft har kraften att förvandla ett utrymme, och det strävar efter att skapa dofter som är både minnesvärda och effektfulla. Varumärkets mission är att skapa produkter som förbättrar människors liv, oavsett om de används för att skapa en avkopplande atmosfär hemma eller för att skapa en speciell atmosfär för ett speciellt evenemang.

Tack vare utbudet av produkter tillgängliga i Kulina - doftkort, bildofter och doftljus kan du välja din favoritdoft och göra denna doft till din signaturdoft eller en karaktäristisk doft för ditt hus. Produkterna är ett enkelt och elegant sätt att se till att din favoritdoft finns överallt omkring dig. I din garderob, i din byrå, i handväskan, ryggsäcken eller i bilen. Du kan till och med lägga in den i resväskan eller under kudden om du inte kan få nog av den. Och för att vara ärlig – vi blir inte alls förvånade om du gör det.