Bordstabletter

16 items total
Bordstablett IM 50 x 35 cm, brun, jute, Bloomingville BV82055385
Bordsunderlägg COSMIC DINER NEBULOSA 50 cm, Seletti SLT11111
Bordsunderlägg HERRINGBONE 43 x 30 cm, blå, Lyngby LY607195
Bordsunderlägg HERRINGBONE 43 x 30 cm, rosa, Lyngby LY607438
Bordsunderlägg HYBRID HUARICANGA 37 cm, Seletti SLT07213
Bordsunderlägg HYBRID MAROZIA 37 cm, Seletti SLT07211
Bordsunderlägg HYBRID TEODORA 37 cm, Seletti SLT07210
Bordsunderlägg HYBRID TRUDE 37 cm, Seletti
241 kr
SLT07212
Bordsunderlägg HYBRID WALATAH 37 cm, Seletti SLT07214
Bordsunderlägg TOILETPAPER SHIT 45 cm, Seletti SLT02105

Bordsunderlägg – skydda ditt bord, förbättra din matupplevelse

Vad är bordstabletter?

Bordstabletter är en typ av mattillbehör som både används för att fancisera matbordet och för att skydda middagsbordet från matfläckar och värmeskador. Bordstabletter är ofta gjorda av robusta material, som bomull, plast, tyg eller trä, och är dimensionerade för att passa under en mattallrik eller annan servis.

Vid Kulina har vi handplockat bordstabletter från välrenommerade tillverkare som Blomus, Lyngbyoch Seletti. De erbjuds i en mängd olika former, storlekar, färger och mönster för att komplettera olika designformer.

Och om du vill skydda ditt bord kan du också kolla vårt erbjudande av underlägg, dukar och underlägg.

Vilka material används för bordstabletter?

Kulina har ett stort urval av bordstabletter gjorda av olika material för att passa olika smaker och matsalsdesignmotiv.

  • Bordstabletter i bomull: Mjuka, långvariga och enkla att rengöra bordstabletter gjorda av bomull finns tillgängliga på Kulina. För att komplettera olika typer av matsalsdesign finns de i en rad färger och mönster.
  • Bordstabletter av trä: Kulina har även bordstabletter i trä som ger ett matbord en rustik och naturlig look. De finns i en mängd olika storlekar och former och är gjorda av högkvalitativt trä.
  • Plastunderlägg: Vi har även bordstabletter i plast, som är en mer användbar och bekväm lösning för hushåll med små barn eller husdjur. De är idealiska för både inomhus- och utomhusbruk och finns i en mängd olika färger och stilar.
  • Bordstabletter av naturfiber: Kulina säljer även bordstabletter gjorda av naturliga material, inklusive jute, sjögräs och bambu. Dessa bordsunderlägg är inte bara robusta och enkla att rengöra, utan de ger även matbordet en distinkt och miljövänlig touch.

Vilka är fördelarna med att använda bordstabletter?

  • Skydd: Underlägg skyddar mot repor, spill och fläckar som orsakas av kokplattor, tallrikar eller redskap. Detta gör det enklare att rengöra och håller bordet i gott skick.
  • Dekoration: Bordstabletter kan lysa upp matbordet och ge en dekorativ touch. De finns i en mängd olika färger och utföranden som antingen kan matcha matsalens design eller fungera som en samlingspunkt.
  • Hygien: Bordstabletter kan hjälpa till att upprätthålla hygienen vid middagsbordet genom att fungera som en barriär mellan tallrikar, redskap och bordsytor. Detta är avgörande i offentliga matsalar som restauranger där många människor delar ett bord.