Glasunderlägg

11 items total
Glasunderlägg LOFT BAR, set i 6 delar, WMF
433 kr –15 %
368 kr
WM0621586030
Coaster LARETO, set i 6 delar, gräddvit, Blomus BM64065
Drinkunderlägg RINGS, set i 7 delar, 9,5 cm, Philippi PHP192002
Glasunderlägg LARETO, set i 6 delar, svart, Blomus BM63476
Nyckelbricka PESA ⌀ 12 cm, svart, marmor, Blomus BM65992
Nyckelskål PESA ⌀ 12 cm, brun, marmor, Blomus BM65994
Underlägg 10 cm, set i 6 delar, kork, Continenta CONT1501
Underlägg 20 x 20 cm, kork, Continenta
Outlet
100 kr
CONT1506
Underlägg, set i 4 delar, brun, Litton
782 kr
LT20300

Underlägg – skydda ditt matbord med stil

Vad är glasunderlägg?

En glasunderlägg är en liten matta eller dyna som används för att skydda ytan på ett bord eller annan möbel när den sätts på ett drinkglas eller en kopp från värme, väta eller fläckar. Underlägg används ofta på platser där drycker serveras, såsom hem, restauranger och barer för att undvika repor, skador och andra skador från ett glas eller en kopps våta, kalla eller varma bas.

Vid Kulina erbjuder vi glasunderlägg gjorda av olika material, inklusive trä, marmor, kisel, kork och sjögräs av sådana tillverkare som Blomus, Continentaoch WMF.

Vilka är fördelarna med att använda en dalbana?

Att använda en dalbana har ett antal fördelar:

  • Skydd: Underlägg skyddar möblernas ytor från fläckar, värme och fukt som orsakas av drycker. Detta gör att möbler ser helt nya ut och förhindrar skador som skulle vara dyra att laga eller byta ut.
  • Hygien: Användningen av glasunderlägg minskar risken för spridning av sjukdomar eller bakterier från en person till en annan genom att skapa en barriär mellan drycker och möbelytor. Detta är avgörande i gemensamma eller allmänna utrymmen.
  • Bekvämlighet: Det är enkelt att använda glasunderlägg och de är lätta att ställa under en drink. De är ett praktiskt och prisvärt alternativ då de också är enkla att rengöra och kan användas flera gånger.
  • Estetik: Underlägg kan ge ditt rum eller dukning lite extra stil. Att välja en glasunderlägg som passar inredningen eller temat på en plats är enkelt eftersom vi har dem i ett brett utbud av färger och former.

Var annars kan jag använda en glasunderlägg förutom maten?

Underlägg är inte bara för användning vid matbordet; de kan användas på många ställen. Här är några andra platser där glasunderlägg kan vara till hjälp:

  • Vardagsrum: För att skydda ytor från fukt och värme från drycker kan glasunderlägg placeras på soffbord, gavelbord och andra ytor i vardagsrummet.
  • Kontor: För att förhindra spill eller märken från kaffekoppar, vattenflaskor eller andra vätskor kan glasunderlägg placeras på arbetsstationer eller konferensbord.
  • Sovrum: Sängbord kan använda glasunderlägg för att skydda fukt från vattenflaskor eller glas.
  • Utomhusområden: För att skydda ytor från fukt och värme från drycker, använd glasunderlägg på uteplatser, däck och utomhusbord.

Och om du vill skydda ditt bord kan du också kolla in vårt utbud av bordstabletter, dukar och underlägg.