Teljushållare

51 items total
Dekorativ skål ARENA 30 cm, silver, Philippi
1 391 kr
PHP123076
Ersättningsglas för GRAVITY CANDLE lykta M90, Höfats HO080102-05
Hängare för GRAVITY CANDLE lykta, Höfats
120 kr
HO080201
Ljushållare NERO, rökigt glas, Blomus
Outlet
287 kr
BM65969
Lykta CALMA 14 cm, ljusgrå, Blomus
184 kr
BM65432
Lykta CALMA L 22,5 cm, ljusgrå, Blomus
405 kr
BM65448
Lykta CALMA M 22,5 cm, ljusgrå, Blomus
270 kr
BM65444
Lykta CALMA S 14 cm, stålgrå, Blomus
209 kr
BM66189
Lykta CALMA, set i 2 delar, 14 cm, grå, Blomus BM66254
Lykta CALMA, set i 2 delar, 14 cm, rök, Blomus BM66255
Up
More products

Värmeljushållare – för dekorativ belysning av ditt rum

Vad är en värmeljushållare?

En värmeljushållare är en typ av ljushållare som är gjord speciellt för att hysa ett värmeljus. Värmeljus är små, sfäriska ljus. Värmeljusstakar finns i många olika utföranden, dimensioner och material, som glas, metall, keramik och rostfritt stål.

Värmeljushållare kan vara enkla och enkla eller noggrant tillverkade och dekorerade med olika accenter som ädelstenar, pärlor eller mönster. I Kulina erbjuder vi designade värmeljushållare från välkända märken som Philippi, Eva Solooch Blomus. Våra ljusstakar kommer att tillföra en intim atmosfär till interiören och en nypa fantastisk design!

Värmeljushållare används ofta som prydnadsföremål för att få ett utrymme att kännas inbjudande och varmt. De kan placeras på hyllor, bord eller vilken annan plan yta som helst för att ge området ett milt, flimrande ljus. Värmeljushållare kan också användas för att ge en känsla av elegans och skönhet till inredningen under speciella evenemang eller tillfällen som bröllop, banketter eller fester.

Värmeljus kan också användas med vissa lyktor – särskilt de som liknar små hus.

Var kan jag använda värmeljushållare?

Du kan använda värmeljushållare för att skapa en varm och inbjudande atmosfär i ditt hem. Följande är några typiska områden där värmeljushållare används:

  • Matbord: Du kan lägga till värmeljushållare till din matbordsdukning så att det känns varmt och välkomnande när du äter och när du bjuder vänner på middag
  • Vardagsrum: Värmeljushållare kan också placeras på soffbord, sidobord eller hyllor för att ge ditt vardagsrum en varm och inbjudande lyster.
  • Fönsterbräde: Du kan sätta några värmeljushållare på en fönsterbräda för att få ditt hus att kännas lugnt och fridfullt men håll det borta från gardiner.
  • Badrum: Värmeljushållare kan användas för att skapa en spaliknande atmosfär när du tar ett lugnande bad i badrummet.
  • Sovrum: För att skapa en lugn och romantisk atmosfär i ditt sovrum, placera värmeljushållare på byråer eller nattduksbord.

I allmänhet kan du använda värmeljushållare i vilket rum som helst i ditt hus för att ge en lugnande, behaglig lyster, de är anpassningsbara och kan användas för att skapa många stämningar och miljöer.

Är värmeljushållare en bra presentidé?

Tealigh-hållare, precis som alla ljusstakar eller ljus är fantastiska presenter. Ett vackert doftljus kan erbjudas som present till din älskade eller en vän för att uttrycka din passion och kärlek.

När du väljer en gåva, se till att du kollar vårt utbud av koniska ljusstakar och middagsljusstakar, doftljus och diffusorer för hemmet.