Hemdoft och diffuserare

25 items total
Aromdiffuser RAIN 177 ml, Clean
New
759 kr
CLN80068118000
Aromspridare FRESH LINENS 177 ml, Clean
Outlet
759 kr –25 %
569 kr
CLN80068918000
Aromspridare SANTAL 150 ml, Miller Harris
New
1 023 kr
MHRSAND001
Aromspridare TABAC 150 ml, Miller Harris
New
1 023 kr
MHRTABD001
Aromspridare TEA 150 ml, Miller Harris
New
1 023 kr
MHRTEAD001
Rumspray FRESH LINENS 148 ml, Clean
New
404 kr
CLN80058918000
Rumspray RAIN 148 ml, Clean
New
404 kr
CLN80058118000
Doftspridare för hem FRAGA, fikon, Blomus
491 kr
BM69220
Doftspridare för hem FRAGA, fransk bomull, Blomus BM69218
Doftspridare för hem FRAGA, havssalt & Sage, Blomus BM69222
Doftspridare för hem FRAGA, mjukt linne, Blomus BM69226
Doftspridare för hem FRAGA, Royal Leather Blomus BM69230
Up
More products

Doftspridare för hem – ett enkelt sätt att förändra atmosfären i din interiör

Doftspridare för hem är enheter som sprider doft i miljön och skapar en behaglig och välkomnande atmosfär i ett vardagsrum. De finns i en mängd olika storlekar och former och släpper doft på olika sätt. Diffusorer med vasspinnar är bland de mest använda typerna av doftspridare för hemmet.

Vassdiffusorer är uppbyggda av en behållare fylld med doftolja och ett knippe fibervasspinnar som suger upp oljan och avger en arom i luften. När oljan absorberas av vassen sprids doften långsamt ut i det omgivande området.

Vi erbjuder en mängd olika doftspridare för hemmet från premiumtillverkare, som Blomus och Max Benjamin, i en mängd olika dofter, vilket gör att du kan skräddarsy doften efter dina önskemål och önskad atmosfär.

Vilka är fördelarna med att använda vasspinnar för att sprida eteriska oljor?

Vid distribution av eteriska oljor ger vassdiffusorer många fördelar. Bland dessa fördelar är:

  • Kontinuerlig doft: Till skillnad från andra diffusorer som använder elektricitet eller värme för att fungera, släpper diffusorer med vasspinnar ut doften upprepade gånger utan behov av någon extern strömkälla. Som ett resultat kan de leverera en långvarig doft utan att behöva oroa sig för uppvärmning eller att tappa ström.
  • Säkert och enkelt att använda: Sveddiffusorer är enkla att installera och kräver inga speciella färdigheter eller verktyg. Eftersom de inte släpper ut några farliga gaser och inte kräver värme eller lågor, är de också säkra att använda runt barn och husdjur.
  • Estetiskt tilltalande: Vassspridare är estetiskt vackra eftersom de finns i en mängd olika mönster, färger och dofter, vilket gör dem till ett fantastiskt dekorativt tillskott i alla utrymmen. De kan lägga till en gnutta sofistikering och förfining till alla miljöer samtidigt som de lägger till doft.

Hur länge fungerar hemdiffusorer med fiberrörstavar?

Varaktigheten för hemdiffusorer med vassstickor varierar beroende på några faktorer som storleken på diffusorn, antalet vass och vilken typ av eteriska oljor eller doftoljor som används. I genomsnitt kan hemdiffusorer med vasspinnar hålla allt från en till tre månader.

För att säkerställa diffusorns livslängd är det viktigt att placera den i ett välventilerat utrymme borta från direkt solljus eller värmekällor. Att vända vassen med några dagars mellanrum kan dessutom hjälpa till att fräscha upp doften och förlänga diffusorns livslängd.

Det är viktigt att notera att diffusorns doft gradvis kommer att försvagas med tiden när de eteriska oljorna eller doftoljorna avdunstar. När doften har blivit för svag är det dags att byta ut diffusorn mot en ny.

Titta igenom vår kollektion av doftspridare för hem om du behöver en snabb lösning för din hemdoft. Dessutom kan du handla mer ofta använda doftalternativ som doftkort, doftljusoch bildiffusorer.