Stekpanna TITANIUM NOWO 28 cm, för induktion, avtagbart handtag, titan, WOLL

Code: WL1728IL
Brand: WOLL
1 530 kr –16 %
Stekpanna TITANIUM NOWO 28 cm, för induktion, avtagbart handtag, titan, WOLL
1 530 kr –16 % 1 281 kr
Lager (48 pcs)

Non-stick titanpannor av högsta kvalitet med avtagbart handtagTitanium Nowo av tyskt märke WOLL har blivit klassiker på världsmarknaden under de senaste femton åren. Serien kombinerar handgjorda, förstklassiga högteknologiska material med modern tillverkningsteknik och genomtänkt design för att garantera utmärkta matlagningsresultat. Dess höga kvalitet har redan bevisats av tiden själv. Det är inte för inte som Nowo i sitt namn bär namnet på företagets grundare, Norbert Woll.

Detailed information

Product detailed description

Non-stick titanpannor av högsta kvalitet med avtagbart handtagTitanium Nowo av tyskt märke WOLL har blivit klassiker på världsmarknaden under de senaste femton åren. Serien kombinerar handgjorda, förstklassiga högteknologiska material med modern tillverkningsteknik och genomtänkt design för att garantera utmärkta matlagningsresultat. Dess höga kvalitet har redan bevisats av tiden själv. Det är inte för inte som Nowo i sitt namn bär namnet på företagets grundare, Norbert Woll.

Titan Nowos solida stekpannor är idealiska för hälsosam och energieffektiv matlagning med lite eller inget fett. Den titanhärdade ytan har mycket goda non-stick-egenskaper och är dessutom mycket reptålig. Pannorna är lätta att rengöra och tål att diskas i diskmaskin eller att man använder köksredskap av metall.

Tack vare den smarta tekniska designen passar de enkelt i diskhon, diskmaskinen eller till och med i en mindre ugn efter att handtagen har tagits bort. Det sparar utrymme vid förvaring. Tallrikar med avtagbara handtag är också lämpliga för familjer med små barn, eftersom handtagen inte sticker ut genom hällen eller bänkskivan.

Den patenterade mekanismen i det avtagbara värmeisolerade handtaget gör det bekvämt att använda kokkärlet. Den bärande delen av handtaget eller handtagen gjuts in i gjutningen av pannan. De bildar en enhet, vilket garanterar en säker passform. Den stora fördelen med Titanium Nowo köksredskap är dess perfekta värmefördelning och ackumulering. Pannorna kan användas på alla typer av värme, inklusive induktion, och, efter att handtaget tagits bort, även för bakning i ugn, upp till 250 °C.

Titanium-serien Nyligen

 • Premium köksredskap i titan för daglig användning, patenterad tillverkning
 • Handgjuten, i ett stycke för högre mekanisk och termisk beständighet
 • Kombinerar hantverksskicklighet med innovativ teknik
 • Solid, formstabil, lämplig för professionella kockar tack vare sin kvalitet
 • Certifierade avtagbara kastrullhandtag - enkelt, praktiskt, säkert
 • Platsbesparande för förvaring, kan användas för bakning i ugnen (utan avtagbart handtag)
 • Med barn i åtanke minskar riskerna med köksredskapshandtag som sticker ut över hällen
 • Extra tålig non-stick-yta för hälsosam, fettfri matlagning
 • Härdad, reptålig, tillverkad utan PFOA
 • Tack vare den höga ytbeständigheten kan även köksredskap av metall användas
 • För tillagning av ömtåliga livsmedel och för stekning vid höga temperaturer
 • Ca 9 mm tjock ferromagnetisk stålbas, speciellt tillverkad för WOLL
 • Perfekt värmefördelning och ackumulering, värmeöverföring över hela ytan
 • Sparar upp till 1/3 av energin jämfört med traditionella stekpannor i rostfritt stål
 • För alla värmekällor, perfekt för induktionshäll
 • Förstärkta kanter för bättre slagtålighet
 • Utformad för enkel hällning utan dropp
 • Tallrikarna är mycket lätta att rengöra och tål maskindisk

Använda tekniker och material

WOLL professionella gjutna produkter representeras av "Made in Germany"-produkter som tillverkats med högsta kvalitet. Detta övervakas också kontinuerligt under produktionsprocessen. Dessutom är den teknik som används av WOLL miljövänlig, med låga koldioxidutsläpp. Alla WOLL:s högkvalitativa kokkärl i odlad aluminiumlegering gjuts för hand, vilket skiljer dem från den vanliga anonyma fabriksproduktionen. Långsam handgjutning förhindrar att det bildas luftfickor som försämrar materialets kvalitet.

Ytterligare flera lager appliceras på den resulterande aluminiumgjutningen för ökad non-stick och hållbarhet hos kokkärlet. Innan dess har ytan dock sandblästrats flera gånger. I ytterligare ett steg härdas pannans eller grytans kropp med titanpartiklar och bränns med ett plasmamunstycke vid extrema temperaturer på över 20 000 °C. Diskarna är därmed dimensionsstabila och motståndskraftiga mot mekaniska skador. Det andra skiktet skyddar materialet mot korrosion, medan det tredje skiktet ger utmärkta antiadhesionsegenskaper. Det sista härdade toppskiktet är non-stick, härdat med titanpartiklar. På grund av dess exceptionella egenskaper skyddas den av en tillverkningshemlighet. Den unika metoden att tillverka induktionsplattan av ferromagnetiskt stål ger en plan botten och snabb och jämn uppvärmning av kastrullen utan värmeförlust.

Tack vare en speciell tillverkningsprocess tål den högkvalitativa non-stickytan maskindisk och även användning av köksredskap av metall. (För en längre livslängd på ditt köksredskap rekommenderar vi dock att du använder mer skonsamma redskap av trä eller silikon) Den specialhärdade non-stick-ytan på WOLL har visat sig fungera utmärkt för hälsosam matlagning med lite eller inget fett. Det är säkert och PFOA-fritt. De resulterande rätterna är så rika på vitaminer. Tack vare sin värmetålighet upp till 250 °C är den inte bara lämplig för känsliga livsmedel, utan även för stekning vid höga temperaturer. Titanium Nowo köksredskap tål också temperaturchocker mycket bra, och kan till och med värmas upp snabbt utan användning av fett. Tack vare de överlägsna non-stick-egenskaperna är kokkärlet mycket lätt att rengöra.

Additional parameters

Category: Sautegrytor
Weight: 2.26 kg
Margin: A
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
SortBy01: 1
Samling: WOLL Titanium Nowo Induction
Storlek: 28 cm
Produktinformation: Ugnssäker
Material: Titanium
Produkttyp: Sautepanna

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ Proslulá německá rodinná firma
✓ Specialista na ruční výrobu nádobí z litého hliníku
Vysoká odolnost, perfektní tepelné vlastnosti
✓ Nepřilnavé titanové pánve

104430

Inovativní pánve a nádobí z litého hliníku od německé společnosti Woll jsou mezi kuchaři proslulé pro svou vysokou kvalitu a odolnost. Od roku 1979 je značka vyrábí ve městě Saarbrucken v malém množství a výhradně ručně.

Již několik desetiletí patří pánve a nádobí německé rodinné firmy Woll mezi to nejlepší, co je na trhu k dostání. K výrobě používá značka inovativní technologii spočívající v pomalém ručním odlévání nejkvalitnějšího hliníku do forem. Díky tomu získávají produkty Woll vysokou odolnost a ideální parametry pro správné vedení tepla. Tímto způsobem výroby mimo jiné plní značka i svůj dlouhodobý cíl, neboť tak minimalizuje dopad produkce na životní prostředí. Vlajkovou lodí celého portfolia je jednoznačně luxusní nepřilnavá titanová pánev s revoluční odnímatelnou rukojetí, kterou můžete použít i v troubě.