Påslakan & örngott

14 items total
Kuddfodral MOSS 40 x 40 cm, Foonka
Outlet
301 kr –25 %
225 kr
FOPC40X40M
Kuddfodral CASATA 45 x 45 cm, gammelrosa, Blomus BM66097
Kuddfodral CASATA 45 x 45 cm, ljusgrå, Blomus BM66096
Kuddfodral CASATA 45 x 45 cm, mörkgrå, Blomus BM66098
Kuddfodral CASATA 45 x 45 cm, stålgrå, Blomus BM66100
Kuddfodral CASATA 50 x 30 cm, gammelrosa, Blomus BM66091
Kuddfodral HAY 40 x 40 cm, Foonka
301 kr
FOPC4040H
Kuddfodral HAY 50 x 60 cm, Foonka
362 kr
FOPC5060H
Kuddfodral LOOM 50 x 50 cm, blågrå, Blomus BM65632
Kuddfodral MOSS 50 x 60 cm, Foonka
362 kr
FOPC50X60M
Kuddfodral SNOW 40 x 40 cm, Foonka
301 kr
FOPC40X40SN
Kuddfodral SNOW 50 x 60 cm, Foonka
362 kr
FOPC50X60SN

Påslakan och kuddfodral – höj din sömnupplevelse

Vad är påslakan och kuddfodral?

Påslakan och kuddfodral är avtagbara tygöverdrag som används för att täcka och skydda dina sängkläder.

Ett påslakan är ett rejält tygfodral som passar över ett påslakanlägg. Det skyddar påslakanet från fläckar och allmänt slitage, och det är enkelt att ta av och tvätta vid behov. Ett kuddfodral är ett tygfodral som går över en kudde. Precis som påslakan kan kuddfodral tas bort och rengöras och skyddar kuddar från fläckar och skador.

Våra kudd- och påslakan kommer i en rad olika material, inklusive bomull och syntetiskt tyg, och är utvalda från välkända märken som. Du kan enkelt välja ett överdrag som passar ditt sovrums design eftersom de finns i en mängd olika färger och mönster.

Varför är det viktigt att använda påslakan och kuddfodral?

Det finns flera anledningar till varför det är viktigt att använda påslakan och kuddfodral:

  • Hygien: Påslakan och kuddfodral ger ett lager av skydd mellan dig och sängkläderna. De kan hjälpa till att hålla sängkläderna rena genom att förhindra att smuts, oljor och svett absorberas i täcket eller kuddens fyllning. Detta kan bidra till att minska tillväxten av bakterier och allergener, och kan också göra det lättare att tvätta och underhålla sängkläderna.

  • Hållbarhet: Påslakan och kuddfodral kan hjälpa till att förlänga livslängden på dina sängkläder genom att skydda dem från slitage. Genom att använda ett överdrag kan du förhindra att fyllningen pressas ihop eller plattas ut, vilket kan bidra till att behålla loftet och den övergripande komforten i sängkläderna.

  • Stil: Påslakan och kuddfodral finns i ett brett utbud av färger, mönster och texturer, vilket gör att du kan anpassa utseendet på dina sängkläder och koordinera med andra dekorativa element i rummet. Detta kan bidra till att skapa en sammanhållen och visuellt tilltalande sovrumsdesign.

  • Mångsidighet: Påslakan och kuddfodral är lätta att byta och uppdatera, vilket kan göra det enkelt att fräscha upp utseendet på dina sängkläder utan att behöva byta ut hela täcket eller kudden. Detta kan vara ett kostnadseffektivt sätt att uppdatera utseendet på ditt sovrum.

Varför är sängkläder och dekorativa textilier så viktiga för komforten och utseendet i ditt sovrum?

Sängkläder och dekorativa textilier är viktiga av flera skäl när det kommer till inredningens komfort och utseende:

  • Komfort: Sängkläder som lakan, örngott och täcken är i direkt kontakt med vår hud i många timmar varje dag. Därför spelar de en avgörande roll för vår komfortnivå när vi sover. Högkvalitativa sängkläder tillverkade av mjuka och andningsbara material kan hjälpa till att reglera kroppstemperaturen, transportera bort fukt och främja en god natts sömn.

  • Mysighet: Textilier kan ge värme till inredningen av ett rum genom att introducera färg, mönster och struktur. Varma färger som rött, orange och gult kan skapa en mysig och inbjudande atmosfär, medan mjuka texturer som sammet eller fuskpäls kan ge en känsla av lyx och komfort. På samma sätt kan mönster som ränder eller blommönster skapa en känsla av djup och visuellt intresse. Tyger som gardiner, kuddar, mattor, överkast och filtar kan ge både fysisk och visuell värme till ett utrymme.
  • Estetik: Färgerna, mönstren och texturerna hos sängkläder och dekorativa textilier kan ha en betydande inverkan på det övergripande utseendet och känslan av ett sovrum. Dessa element kan lägga till personlighet, stil och värme till ett utrymme. De kan också hjälpa till att knyta ihop andra designelement i rummet, som väggfärg, möbler och belysning.

  • Mångsidighet: Sängkläder och dekorativa textilier är mångsidiga och lätta att uppdatera, vilket gör dem till ett kostnadseffektivt sätt att fräscha upp utseendet på ett sovrum. Genom att helt enkelt byta sängkläder eller lägga till några kuddar eller en dekorativ filt kan du förändra hela rummets utseende.

Sammantaget är sängkläder och dekorativa textilier viktiga för att skapa ett bekvämt och inbjudande utrymme som speglar din personliga stil och förbättrar ditt allmänna välbefinnande.