Prydnadskuddar

20 items total
Kudde EBNA 60 cm, natur, Bloomingville
343 kr
BV82051023
Kudde FATEMA 50 x 50 cm, brun, bomull, Bloomingville BV82059380
Kudde HYBRID ARGIA 50 x 35 cm, Seletti
1 553 kr
SLT09100
Kudde HYBRID OTTAVIA 50 x 35 cm, Seletti
1 553 kr
SLT09101
Kudde HYBRID PIRRA 50 x 35 cm, Seletti
1 553 kr
SLT09102
Kudde POPPY 60 x 60 cm, gul, Hübsch
747 kr
HU21208
Kudde TOILETPAPER HONEY 50 x 50 cm röd, Seletti SLT02322
Kudde TOILETPAPER KITTEN 50 x 50 cm, röd, Seletti SLT02320
Kudde TOILETPAPER LIPSTICKS 50 x 50 cm, blå, Seletti SLT02325
Kudde TOILETPAPER LIPSTICKS 50 x 50 cm, rosa, Seletti SLT02332
Kudde TOILETPAPER LIPSTICKS 50 x 50 cm, svart, Seletti SLT02336
Kudde TOILETPAPER REVOLVER 50 x 50 cm, röd, Seletti SLT02312
Kudde TOILETPAPER SHIT 50 x 50 cm, orange, Seletti SLT02305
Kudde TOILETPAPER SNAKES 50 x 50 cm, svart, Seletti SLT02300
Kudde TOILETPAPER TRUMPETS 50 x 50 cm, svart, Seletti SLT02335
Kudde TOILETPAPER TWO OF SPADES 50 x 50 cm, grå, Seletti SLT02329

Kuddar – lägg till färg och komfort med våra snygga kuddar

Kuddar är ett viktigt inslag i inredningsdesign som faller inom kategorin dekorativa textilier. De kan förbättra estetiken och komforten i alla rum och lägga till värme och mysighet till interiören.

Våra kuddar i Kulina finns i olika storlekar, former och mönster, inklusive ränder, blommor eller geometriska mönster, för att passa alla estetik, oavsett om du vill fräscha upp ditt vardagsrum, sovrum eller uteplats. De är noggrant utvalda från topptillverkare som Hübscheller Seletti.

Vilka är fördelarna med att använda kuddar i huset?

Att använda kuddar har många fördelar för komfort och hälsa:

 • Komfort: Kuddar gör vilken sitt- eller sovyta som helst bekvämare. Kuddar kan hjälpa till att lindra påfrestningar på kroppen och minska smärta från långvarigt sittande eller liggande genom att ge ett lager av mjukhet och stöd.
 • Hållningsstöd: Vissa kuddar är utformade för att ge mer stöd till höfterna, ryggen eller andra delar av kroppen. Genom att justera ryggraden och lätta på trycket på svanskotan kan till exempel sittdynor hjälpa till att förbättra hållningen.
 • Anpassning: Kuddar finns i en mängd olika material, storlekar och former, så det är enkelt att designa dina sitt- eller sovarrangemang för att passa dina egna preferenser.
 • Estetiskt värde: Kuddar kan ge färg, textur eller mönster till alla utrymmen, vilket ökar det övergripande estetiska värdet av din design.
 • Mångsidighet: Kuddar kan placeras var som helst – från vardagsrum till uteplatser utanför – och är enkla att flytta runt eller arrangera om för att uppfylla dina krav.

Hur ordnar man kuddar i inredningen?

Stylingkuddar är ett effektivt sätt att lägga till färg, textur och mönster till din interiör. Här är några tips om hur du stylar kuddar i ditt utrymme:

 • Välj rätt storlek: Storleken på dina kuddar bör bero på storleken på dina möbler. Till exempel fungerar större kuddar bra på en soffa, medan mindre passar till stolar eller sängar.

 • Mixa och matcha: Att blanda och matcha kuddar i olika storlekar, former, färger och mönster kan ge ditt utrymme djup och intresse. Se dock till att ha ett sammanhängande färgschema eller tema för att undvika en kaotisk look.

 • Tänk på strukturen: Att blanda olika texturer som sammet, linne och päls kan skapa ett mer intressant och taktilt utrymme. Var bara försiktig så att du inte går överbord, eftersom för många texturer kan överväldiga rummet.

 • Lek med mönster: Använd kuddar med mönster som ränder, geometriska former eller blommor för att lägga till visuellt intresse till ditt utrymme. Mixa och matcha olika mönster för en djärv look, eller håll dig till ett eller två mönster för en mer sammanhållen stil.

 • Använd udda siffror: När du arrangerar kuddar, kan användning av udda nummer som tre eller fem skapa en mer visuellt tilltalande look.

 • Variera arrangemanget: Experimentera med olika arrangemang av dina kuddar. Du kan till exempel prova ett pyramidarrangemang eller ett rutnät för att skapa ett annorlunda utseende.

Kom ihåg att stylingkuddar är en fråga om personliga preferenser, så ha kul och lek med olika kombinationer tills du hittar det som fungerar bäst för dig och ditt utrymme.

Kuddar är ett enkelt men effektivt föremål som kan förändra ditt hem helt. Så fortsätt och utforska för att upptäcka de perfekta kuddarna för ditt hus genom att bläddra igenom våra olika former, färger och material. Du kan också utforska andra dekorativa textilier, som filtar eller bordstextilier.