Figuriner

33 items total
Antistressdekor BALLANCE 15 cm, svart, Philippi PHP193283
Dörrstopp DEDE, 2 kg, svart, Alessi
783 kr
ALPS18B
Dörrstopp ENTRA 8 cm, vägghängd, Blomus
331 kr
BM65354
Dörrstopp ENTRA, vägghängd, 4 cm, Blomus
295 kr
BM65353
Dörrstopp HAMBURGER 12,5 cm, grå, Philippi PHP240011
Dörrstopp STOP, 2 kg, Blomus
829 kr
BM68306
Dörrstopp WEDO, svart, Blomus
307 kr
BM68308
Dörrstoppare STOP, 1 kg, Blomus
645 kr
BM68307
DörrstoppHAMBURGER 12,5 cm, silver, Philippi PHP240012
Figur THE ATTENTIVE ONE 13 cm, vit, stengods, Kähler KHL691018
Figur THE DREAMER 21,5 cm vit, stengods, Kähler KHL691016
Figur THE REFLECTIVE ONE 14 cm, vit, Kähler
1 083 kr
KHL691017
Up
More products

Figuriner – ett bra sätt att anpassa ditt utrymme

Vilka typer av figurer finns tillgängliga i Kulina-butiken?

En mängd smart accentinredning är ett tecken på ett hem med en kreativ husägare med öga för detaljer. De minsta detaljerna kan ligga till grund för hela designlayouten i utrymmet eller i hela huset.

Det finns inget bättre än att välja de bästa figurerna och unika skulpturerna när det gäller att dekorera med smarta, underhållande föremål. Kulina tillhandahåller ett brett utbud av skulpturer och figurer i en mängd olika ämnen, material, färger och märken som Seletti.

Var ska du placera dina statyetter och hur ska du ordna dem?

Figuriner kan vara förtjusande dekorativa element som ger en touch av personlighet och charm till ditt hem. Här är några idéer om var du kan placera dem och hur du kan ordna dem:

 • Hyllor och vitrinskåp: Öppna hyllor eller vitrinskåp med glasfront är utmärkta ställen att visa upp figurer. Ordna dem på ett visuellt tilltalande sätt, håll ihop liknande figurer eller skapa tematiska grupperingar.

 • Mantelstycke eller eldstad: Om du har en kamin eller eldstad, överväg att placera några figurer på den. Blanda dem med andra dekorativa föremål som ljus eller inramade foton för att skapa en engagerande kontaktpunkt.

 • Sidobord och nattduksbord: Figuriner kan placeras på sidobord, gavelbord eller nattduksbord. De lägger till en touch av nyckfullhet och intresse till dessa ytor.

 • Fönsterbrädor: Att placera figurer på fönsterbrädor kan skapa en charmig scen som interagerar med omvärlden. Tänk bara på direkt solljus och eventuell blekning av färger.

 • Bokhyllor: Varva figurer bland dina böcker i bokhyllor. De kan lägga till visuellt intresse till din boksamling och bryta upp monotonin i rader av böcker.

 • Entrékonsolbord: En statyett på ett entrékonsolbord kan hälsa besökare välkomna och sätta en välkomnande ton för ditt hem.

 • Köksbänkar: I köket kan du placera figurer på öppna hyllor eller bänkskivor, vilket ger en touch av konstnärlighet till ett funktionellt utrymme.

 • Badrumsskåp: För en touch av elegans, placera en statyett på ditt badrumsskåp eller bänkskiva.

 • Hängande hyllor eller flytande hyllor: Om du har hängande hyllor eller flytande hyllor kan figurer placeras på dessa för att skapa en unik display som drar ögat uppåt.

 • Arbetsytor: En liten statyett kan vara ett trevligt komplement till ditt hemmakontor eller arbetsyta, och ge en visuell paus från arbetsrelaterade föremål.

När du arrangerar figurer:

 • Balans: Tänk på den övergripande visuella balansen. Blanda större och mindre figurer och lek med höjderna för att skapa ett dynamiskt arrangemang.

 • Tema eller stil: Ordna figurer som har ett gemensamt tema, färgpalett eller stil tillsammans för att skapa en sammanhållen look.

 • Negativt utrymme: Tillåt lite negativt utrymme runt varje figur för att förhindra ett rörigt utseende.

 • Variera höjder och storlekar: Att variera höjderna och storlekarna på figurer ger ett visuellt intresse till arrangemanget.

 • Grupperingar: Gruppera liknande figurer för att skapa en mer effektfull visning.

Kom ihåg att att arrangera figurer är en kreativ process, och du kan experimentera med olika placeringar och kombinationer tills du hittar en uppställning som resonerar med din personliga stil och förhöjer ditt hems atmosfär.

Är statyetter en bra presentidé?

Det faktum att statyetter är så mångsidiga betyder att du kan välja en som passar mottagarens intressen eller hobbies, vilket ger en touch av individualitet. Du kan välja en som tilltalar deras preferenser, oavsett om de är konstentusiaster eller statyettsamlare.

Dessutom kan figurer användas som tidlösa prydnadstillägg för att ge varje vardagsrum personlighet och charm. De kan förstärka det estetiska överklagandet av ett utrymme och fungera som konversationsstartare. De sträcker sig från vackra skulpturer till komiska föremål.

Figuriner har också en sentimental betydelse och kan väcka fina minnen. Du kan skapa ett personligt band med mottagaren genom att välja en figur som står för en unik betydelse eller speglar ett gemensamt intresse.


För fler dekorativa lösningar, kolla vårt urval av bokstöd, väggdekorationer, fotoramaroch mer.