Crepepanna 22 cm, stål, de Buyer

Code: DB530322
Brand: de Buyer
337 kr –32 %
Crepepanna 22 cm, stål, de Buyer
337 kr –32 % 229 kr
Utsålt
The item has been sold out…

Pannkakspannan från De Buyer har en diameter på 22 cm och en låg kant. Pannan är tillverkad av högkvalitativt järnmaterial som är hållbart, starkt och har en korrosionsskyddande beläggning. Det ergonomiskt formade handtaget ger ett bekvämt och säkert grepp.

Ocel_banner_CZ

Detailed information

Product detailed description

POPIS

Pannkakspannan från den franska tillverkaren De Buyer har en diameter på 22 cm och ett ergonomiskt utformat handtag med en "fransk kurva" för säker och bekväm hantering. Pannkaksgallret är perfekt för att tillaga traditionella krispiga men ändå fluffiga pannkakor. Den låga kanten på pannan gör det enkelt att vända pannkakorna och servera dem på ett smidigt sätt. Pannan kan användas på alla typer av spisar, inklusive den populära induktionsspisen, men håller en måttlig temperatur.

Pannkaksgallret är tillverkat av högkvalitativt järn som leder värme utmärkt, vilket gör tillagningen av pannkakor snabb, enkel och ekonomisk. Pannan har en svartblå nyans, vilket beror på ytbehandlingen kallad järnoxidation, som skyddar pannan mot korrosion. DeBuyers pannkakspanna har utmärkt värmeledningsförmåga, är robust och har en mycket lång livslängd. Det är inte möjligt att diska pannan i diskmaskin och pannan kräver särskild skötsel för att bevara sina unika egenskaper. Använd endast kastrullen på en brännare/platta som har samma diameter som kastrullens botten. Och innan du använder den för första gången, läs instruktionerna och de praktiska råden i denna beskrivning för att lära dig hur du tar hand om pannan på rätt sätt.

SPECIFIKATIONER

Diameter: 22 cm

Bottendiameter: 18 cm

Höjd: 1,7 cm

Längd: 41,8 cm (inklusive handtag)

Väggtjocklek: 2 mm

Vikt: 0,8 kg

Material: järn

Färg: blå-svart

Garanti: 2 år

Tillverkningsland: Frankrike

FÖRDELAR OCH NACKDELAR

plus

Pannkakspannan är tillverkad av högkvalitativt järn som leder värmen perfekt.

Ytan på pannan är oxiderad, vilket förhindrar korrosion.

Att tillaga pannkakor är mycket enkelt med denna panna.

Pannan har ett ergonomiskt utformat handtag för ett säkert och bekvämt grepp.

minus

Pannkakspannan är mycket tung, men detta balanseras av kvaliteten på det material som används.

Pannan kräver särskild skötsel för att bevara sina utmärkta egenskaper.

PRAKTISKA RÅD

Lämplig för gas-, el-, keramik- och induktionsspisar , men endast vid måttliga temperaturer

Ugnsäker: NO

Kan diskas i maskin: NO

För eldrivna spisar rekommenderar vi att du ställer in temperaturvredet på en högre inställning och sedan sänker det till en nivå som bara bibehåller den valda temperaturen när önskad typ av uppvärmning (temperatur) har uppnåtts. Diametern på botten av kastrullen ska vara lika med diametern på hällen.

För gasspisar är det en bra idé att använda en matchande brännardiameter som kan vara något mindre än diametern på kastrullens botten med ca 2 cm eller använda en flamspridare.

Det lämpliga valet av panndiameter och hälldiameter är också fördelaktigt av energiskäl (energibesparing). På grund av det stora antalet olika typer av kaminer är detta endast ett råd och inte en exakt vägledning.

RENGÖRING OCH FÖRVARING

Tvätta pannan i varmt vatten med en svamp. Låt inte pannan ligga i blöt. Använd en tvättsvamp om maten fastnar i pannan. Använd inte rengöringsmedel. Får inte diskas i diskmaskin. För att förhindra oxidation ska du alltid gnida in den med lite matolja och torka den med en absorberande trasa.

FÖRVARING

Förvaras på torr plats. Använd inte rengöringsmedel och ställ inte i diskmaskin. Lämplig för alla värmekällor, inklusive induktion (endast induktion med tillbehör)

ANVÄNDNING

Förvärmning med hjälp av en liten mängd fett.

Additional parameters

Category: Panbor för crepes
Weight: 0.8 kg
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Storlek: 22 cm
Produktinformation: Lämplig för induktionsspis
Material: Stål
Produkttyp: Crepepanna
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ de Buyer je francouzský výrobce vysoce kvalitního kuchyňského vybavení
Hrnce, pánve, kastroly, kuchyňské náčiní
✓ Tradiční rodinná firma
✓ Založena r. 1830, inovace, ekologie, maximální kvalita

109140

Společnost de Buyer byla založena před téměř 190 lety ve francouzském Faymont-Val d’Ajol. Hrdá na své kořeny, obhajuje tradici a kvalitu francouzského designu do dnešních dnů. Výroba nádobí je ze značné části dělána ručně a svou roli hraje i po desetiletí předávané know-how.

De Buyer je tradiční rodinná firma založená roku 1830 ve Francii, která navrhuje a vyrábí prvotřídní gastronomické potřeby jako např. hrnce, kastroly, pánve nebo různé kuchyňské náčiní. Výrobky de Buyer jsou exportovány do více jak 95 zemí po celém světě a značka je též považována za významného inovátora, přihlašujícího tucet nových patentů ročně. Mezi nejvýznamnější inovace v posledních letech patří měděné nádobí PRIMA MATERA. Tato exkluzivní série se speciálním feromagnetickým dnem zprostředkovává tepelné vlastnosti měděného nádobí také pro majitele indukčních sporáků.